Hoppa till sidans innehåll

Simskola våren 2021


Information om anmälan till simskolan våren 2021 kommer så fort vi vet om, när och hur vi kan starta. Det kan bli så att vi får ändra helt på upplägg så alla barn ska få möjlighet att simma hos oss. Gällande restriktioner är fram till 7/3-21. Vi har alltså inte gått ut med någon info om anmälan. Vi följer vad Sjöbo kommun går ut med för information: https://www.sjobo.se/uppleva-och-gora/bada-i-sjobo/sjobo-simanlaggning.html

 

 

 

 

 

 

 

 

MORGONDAGARNA våren 2021 genomförs xx och xx. Läs mer om detta på följande länk. Samling kl 08:15 med start kl 08:30. En tävling där man tävlar mot tiden och kan vinna priser! MORGONDAGARNA avser Crawl och medley + vissa träningsgrupper.

För detaljerad info VT 2021 fylls på här i efterhand, GILLA gärna Sjöbo SS Facebook och Insta för att få all information snabbt. (Mycket bra informationskälla om vi tvungas ändra något eller ställa in  t.ex. pga vattenproblem, snöoväder etc)

 

                                               

Vid anmälan till simskolan debiteras alltid medlemsavgift även om avanmälan sker innan simskolan har börjat. Vid avanmälan från simskolan från att simskolan har börjat och 2 veckor fram debiteras150kr medlemsavgift och 200kr för din uppsagda simskoleplats. Vid avanmälan från simskolan efter att simskolan har pågått mer än två veckor skall medlemsavgift och full simskoleavgift betalas. Medlemsavgiften (Medlemsavgift betalas 1gång/år) är kopplad till försäkring som vi betalar för varje barn i simskolan när simskolan startar och de 200kr är kopplade till att den plats ni har i simskolan eftersom din inte kan nyttjas av annat barn. Eventuella kostnader för återbetalning via Billmate står anmälaren för.

 

 

Badkläderna är från TYR och av mycket bra kvalité som håller längre en de flesta andra badkläder. Dessa badkläder hittar du inte i den vanliga sportaffären. Badkläderna och simgrejorna är utvecklade för simmare av simmare. Sjöbo SS har mer än 5 års erfarenhet av TYR och deras bad-/simkläder.

                  Sparbanken Skåne                    TYR-Logo-Vert-red_black

 

Det finns inget album kopplat till denna sida.

Facebook-128

Vill du synas här? eller

tillsammans med oss

i Simhallen och vid

våra arrangemang?

Kontakta oss för mer information!

Spaebanken Skåne

Sjöbo SS simshop

Sponsorhuset

 

Ica-kvantum

Lassessons

SF-reklam 

               Sjöbo kommun

MailboxWebmaster

Postadress:
Sjöbo SS - Simidrott
Ågatan 3
27535 Sjöbo

Besöksadress:
Ågatan 7
27535 Sjöbo

Kontakt:
Tel: 041619380
Fax: 041619380
E-post: kansli.sjoboss@sjobo...

Se all info