Hoppa till sidans innehåll

Simskola hösten 2021


Hej medlemmar😊                                                                                                    2021-07-12

Här kommer information om höstens simskola 2021.

Vi inväntar vad som sker efter den 15/7 då nya restriktioner kan komma som berör oss som simklubb. Vi väntar sedan besked om vad kommunen i Sjöbo går ut med. Vår förhoppning är att starta alla grupper från Baddaren och uppåt. Vi kommer öppna anmälan för alla grupper. Förälder med eller inte? Inget vi vet idag om vad som gäller.

Ni som simmade nu under våren -21 kommer få ett extra mail utöver detta!

Vi kommer att utgå från de grupper som avslutade höstens simskola 2020. Vårt råd är att den rekommendation ni fick under hösten -20 är den ni anmäler ert barn till under denna höst (-21).

Då många av våra 300 simskolebarn inte har haft möjlighet att bada/simma mycket från hösten så kan det ske ändringar i appen om simmärken. Simmärken som ert/era barn tidigare har tagit kan alltså komma att ändras.

I skrivande stund gäller dessa datum och tider för anmälan till höstens simskola 2021.

Till er som simmade under hösten -20 (Prio) öppnas anmälan måndagen den 26/7-21 kl. 11:00. Gäller även er som simmade under våren -21.

Från måndagen den 16/8-21 öppnas anmälan för alla kl. 11:00 om platser finns kvar. Anmälan: https://sportadmin.se/book/?F=11059612-ADB3-4CB8-87A4-4AD80C42CAC5

När ni loggar in ser ni grupprekommendationen.

Terminen är tänkt att starta helgen under vecka 35 som är lördag och söndag den 4 och 5 september. Terminen är på 10 gånger och vi har uppehåll v. 38, 42 och 44, både vardag och helg! Terminen slutar helgen v. 47, den 27-28/11-21.

Information om Kansliservice (faktura) har vi tidigare mailat ut om och finns också på vår hemsida: https://idrottonline.se/SjoboSS-Simidrott/Aktuellt/SportAdminKansliservice

Följ oss gärna på sociala medier också där vi snabbt når er för att ta del av viktig information, t.ex vid ändring av datum för anmälan, inställd undervisning eller vattenproblem mm.

Hemsida:

https://idrottonline.se/SjoboSS-Simidrott/

Facebook:

https://www.facebook.com/sjoboss/

Instagram:

https://www.instagram.com/sjobosimsallskap/

 

Hälsningar,

Carina d’Aubigné

Verksamhetssamordnare

Sjöbo Simsällskap

0416-193 80

This is a mailto link

 

Maja på rygg.jpg

MORGONDAGARNA hösten 2021 genomförs xx och xx. Läs mer om detta på följande länk. Samling kl 08:15 med start kl 08:30. En tävling där man tävlar mot tiden och kan vinna priser! MORGONDAGARNA avser Crawl och medley + vissa träningsgrupper.

För detaljerad info HT 2021 fylls på här i efterhand, GILLA gärna Sjöbo SS Facebook och Insta för att få all information snabbt. (Mycket bra informationskälla om vi tvungas ändra något eller ställa in  t.ex. pga vattenproblem, snöoväder etc)

Bokningsregler

  • När du bokar en kurs hos Sjöbo Simsällskap skickas det en bekräftelse till dig via mejl. Tänk på att uppdatera era kontaktuppgifter vid behov så att ni får all information.
  • Skulle du behöva byta grupp efter att du har gjort en bokning får du kontakta This is a mailto link 
  • Vid avbokning som görs tidigare än 14 dagar innan kursstart så återbetalas hela simskole/träningsavgiften
  • Vid avbokning senare än 14 dagar innan lektionsstart återbetalas INTE simskole/träningsavgiften
  • Vid skada/sjukdom eller liknande, som sker innan kursstart, betalas hela beloppet tillbaka mot uppvisande av läkarintyg dock ej medlemsavgiften
  • Observera att medlemsavgiften inte återbetalas oavsett när avbokning sker
  • Ej betalad avgift räknas inte som avbokning
  • För att göra en avbokning hör ni av er till This is a mailto link

Vi kan behöva göra förändringar med grupper eller tvingas att ställa in grupper. Är det färre än fyra deltagare i en grupp har vi rätten att ställa in gruppen och då återfår ni hela avgiften. Vi kontaktar er om så skulle ske.

Vi kan tyvärr varken garantera kompensation eller erbjuda återbetalningar om det blir förseningar eller inställda lektioner på grund av omständigheter som Sjöbos Simsällskap inte kan råda över. 
T.ex. vid strömavbrott eller liknande tekniska funktions- eller hälsovådliga fel på simhallsanläggningen eller situationer av karaktären Corona inkluderas i detta.

                                               

Badkläderna är från TYR och av mycket bra kvalité som håller längre en de flesta andra badkläder. Dessa badkläder hittar du inte i den vanliga sportaffären. Badkläderna och simgrejorna är utvecklade för simmare av simmare. Sjöbo SS har mer än 5 års erfarenhet av TYR och deras bad-/simkläder.

                  Sparbanken Skåne                    TYR-Logo-Vert-red_black

Det finns inget album kopplat till denna sida.


Facebook-128

Vill du synas här? eller

tillsammans med oss

i Simhallen och vid

våra arrangemang?

Kontakta oss för mer information!

Spaebanken Skåne

Sjöbo SS simshop

Sponsorhuset

 

Ica-kvantum

Lassessons

SF-reklam 

               Sjöbo kommun

MailboxWebmaster

Postadress:
Sjöbo SS - Simidrott
Ågatan 3
27535 Sjöbo

Besöksadress:
Ågatan 7
27535 Sjöbo

Kontakt:
Tel: 041619380
Fax: 041619380
E-post: kansli.sjoboss@sjobo...

Se all info