Hoppa till sidans innehåll

Simskola hösten 2020


 

Vi följer rekommendationer från Folkhälsomyndigheten. Detta har gjort att folkhälsomyndigheten har tagit beslut om skärpta regler för Skåne under perioden 27/10-17/11, läs härI skrivande stund (201111) kan vi genomföra simskolan och simträning för barn födda 2005 och senare. 

Vi startar igen som planerat nu till helg v46, 14-15/11 och terminen slutar 28-29/11. Baddaren på tisdagar slutar 1/12. Badet är fortfarande stängt för allmänheten och även simklubbens aktiviteter så som Vattengympa, Master och Vuxencrawl. Simskola och simträning är alltså tillåtet för födda 2005 och senare. Skolan får också ha sim för sina elever.

Genom att badet är stängt för allmänheten har vi tillgång till alla omklädningsrum vilket är till simskolans fördel. Så förutom våra Grupprum 1 (dam) och 2 (herr) får vi använda vanliga Dam och Herr också.
Vi fortsätter med uppsamling i 25an till er som har simundervisning i Multibassängen (mail har tidigare skickat ut till berörda grupper).

Till er som kan och har möjlighet så duscha innan och efter er simlektion hemma. 
I största mån önskar vi att ni vuxna inte är inne i lokalen under barnets simlektion men som jag har svarat en del tidigare så finns det undantag och då har vi tillåtit en medföljande vuxen in. 
Ett undantag kan innebära en funktionsnedsättning, sjukdom eller att vi har så unga barn i våra grupper, Baddaren och Sköldpaddan.

*Kom inte till simhallen om du är sjuk
*Vi hjälps åt att hålla avstånd till varandra

 

 

 
Här kommer information om höstens simskola 2020

 

NYHET! Läs även om Kansliservice  där du kan ladda ner appen. Med appen kan du se vilka simmärken ditt barn har tagit även se vår rekommendation om grupp till nästkommande termin.

SIMSKOLA HÖSTEN 2020

Uppdaterad 200826

Anmälan för Prio (medlemmar som simmat under våren -20) öppnar vecka 33 tisdagen den 11/8 klockan 11:00. Om platser finns kvar öppnas anmälan för Alla öppnar vecka 35 tisdagen den 25/8 klockan 11:00. Grupper, dagar och tider kan ha ändras från förra termin.

Terminen startar under helgen i v.37 den 12-13/9 och avslutas v.48 den 28-29/11. Uppehåll är vecka 44 och 45, både mitt i veckan och under helgen. Detta gäller även för Crawl och Medley som simmar 2 ggr i veckan. Baddaren som är på tisdagar kl 18:00 startar den 15/9 till 1/12 med samma uppehåll. Anmälan här

Hos oss simmar barnen själva med instruktörerna i vattnet. Vi använder oss av höj och sänkbar botten beroende på grupp. Det är inte säkert att medföljande vuxen får följa med in och titta på pga Covid-19. Det kan också bli så att duschning sker hemma både före och efter lektionen, allt för att undvika trängsel.

Under badets öppettider kan ni erlägga entréavgift om ni själva vill motionssimma eller medföljande syskon är med. Mer info kommer här på vår hemsida och fylls på under sommaren.

Schema på våra simgrupper kan ses från 3/7 kl. 11:00: Här

Terminsband får ni på plats vid er start. Ni som inte har möjlighet att närvara vi start får kontakta kanliet så ni kan hämta ut ert band. Kansliets öppettider

 - Det kan hända att vi i sista stund får ändra på tid och grupper pga olika omständigheter

- Det kan hända att vi får ställa lektioner med kort varsel t.ex vid sjukdom

 

Beskrivning om våra grupper

Simmärken

Fyll i Utvärdering simskola HT-20. Vill ni inte maila in den så lämna den i vår postlåda utanför kansliet. Tack på förhand!

Hur vet ni vilken nivå ni ska anmäla till?

Att välja nivå kan vara svårt men det finns lite olika sätt att hitta rätt nivå. Om ni ringer till kansliet på våra telefontider kan vi tillsammans hitta en nivå som passar just ert barn. Det går även bra att maila oss så ringer vi upp: This is a mailto link

Står ni och väger mellan två nivåer rekommenderar vi starkt att välja den enklare gruppen. Omplacering kan ske om ett barn hamnar i för svår/lätt grupp.

Glöm inte att info även går ut på:

Facebook:

https://www.facebook.com/sjoboss/

Instagram:

https://www.instagram.com/sjobosimsallskap/

MORGONDAGARNA hösten 2020 genomförs 17/10 och 14/11. Läs mer om detta på följande länk. Samling kl 08:15 med start kl 08:30. En tävling där man tävlar mot tiden och kan vinna priser! MORGONDAGARNA avser Crawl och medley + vissa träningsgrupper.

För detaljerad info HT 2020 fylls på här i efterhand, GILLA gärna Sjöbo SS Facebook för att få alla information snabbt. (Mycket bra informationskälla om vi tvungas ändra något eller ställa in  t.ex. pga vattenproblem, snöoväder etc)

 

                                             

Vid anmälan till simskolan debiteras alltid medlemsavgift även om avanmälan sker innan simskolan har börjat. Vid avanmälan från simskolan från att simskolan har börjat och 2 veckor fram debiteras150kr medlemsavgift och 200kr för din uppsagda simskoleplats. Vid avanmälan från simskolan efter att simskolan har pågått mer än två veckor skall medlemsavgift och full simskoleavgift betalas. Medlemsavgiften (Medlemsavgift betalas 1gång/år) är kopplad till försäkring som vi betalar för varje barn i simskolan när simskolan startar och de 200kr är kopplade till att den plats ni har i simskolan eftersom din inte kan nyttjas av annat barn.

 

 

Badkläderna är från TYR och av mycket bra kvalité som håller längre en de flesta andra badkläder. Dessa badkläder hittar du inte i den vanliga sportaffären. Badkläderna och simgrejorna är utvecklade för simmare av simmare. Sjöbo SS har mer än 5 års erfarenhet av TYR och deras bad-/simkläder.

                  Sparbanken Skåne                    TYR-Logo-Vert-red_black

 

Uppdaterad: 17 JAN 2019 13:21 Skribent: Carina d'Aubigné
Epost: This is a mailto link

Facebook-128

Vill du synas här? eller

tillsammans med oss

i Simhallen och vid

våra arrangemang?

Kontakta oss för mer information!

Spaebanken Skåne

Sjöbo SS simshop

Sponsorhuset

 

Ica-kvantum

Lassessons

SF-reklam 

               Sjöbo kommun

MailboxWebmaster

Postadress:
Sjöbo SS - Simidrott
Ågatan 3
27535 Sjöbo

Besöksadress:
Ågatan 7
27535 Sjöbo

Kontakt:
Tel: 041619380
Fax: 041619380
E-post: kansli.sjoboss@sjobo...

Se all info