Hoppa till sidans innehåll

Högbo AIK satsar för framtiden

03 MAJ 2010 13:21
Högbo AIK satsar för framtiden med Svibackaplan och Högbocupen.
  • Skapad: 03 MAJ 2010 13:21

 
 

Som alla vet kommer vi att etablera Högbo AIK:s nya hemmabas i anslutning till Svibacka-planen. Även om vi får visst stöd från Sandvikens Kommun och en del sponsorer så kommer det att behövas en god ekonomi i föreningen för att säkra att vi får en miljö vi trivs i och som på rätt sätt kan stötta främst våra ungdomars utveckling.

 

Högbocupen som drivits i tre år är en mycket viktig bas för vår ekonomi. Många föräldrar och från seniorlagen också många spelare har ställt upp på ett utmärkt sätt. I vissa fall har det dock saknats medverkan. Styrelsen har därför beslutat att införa en ny modell. För varje spelare i något Högbo AIK-lag kommer vi att lägga till en förskottsavgift till träningsavgiften på 300:- (motsvarar 4 arbetstimmar). Förutsatt att man utför sitt tilldelade arbetspass under Högbocupen kommer dessa pengar att betalas tillbaka kontant i anslutning till cupen (kommer att skötas via Cup-kansliet dit man anmäler sig när man kommer för att göra sitt arbetspass).

 

Resp lag kommer att få sina Cup-tider fördelade senast 1 juni. Skulle man av någon anledning vara helt förhindrad att delta aktuell tid under Cup-helgen 2-4 juli, så kommer det att finnas en alternativ möjlighet att utföra sitt arbetspass, maila i så fall till This is a mailto link  senast 2010-06-07.
 
Styrelsen, genom
Ulf Lundahl, ordf 
Skribent: Hans Bergman

Sandvikens Bingo

Sponsorhuset

 

 

logo folksam

 

logo Intersport

 

logo Sandvikens Erergi

 

logo Statoil

 

logo Umbro

Postadress:
Högbo Allmänna IK - Fotboll
Kansli, Högbovägen 45
81132 Sandviken

Kontakt:
Tel: 026000000
E-post: This is a mailto link

Se all info