Hoppa till sidans innehåll

Verksamhetsplan 2016


                                                                                                                   Mars 2016

 

 

HÖGBO AIK; VERKSAMHETSPLAN 2016

 

1)    Utveckling av Svibacka-området

En arbetsgrupp etablerad för att forma vår bild av hur anläggningen vid Svibacka ska utvecklas. Gruppen består av Martin Jäderström, Markus Östlund samt Marie Selin Strand. På kort sikt handlar det om att förbereda ett par planer norr om Stängselvägen, avsedd  för våra yngsta spelares träningspass. På längre sikt är omläggning av nuvarande plan till konstgräs ambitionen. Bidragsansökningar kommer att behövas (Arvsfonden, Göranssonska Stiftelserna o.s.v.)

 

2)    Samverkan med Västanbyskolan

Det samarbete med Västanbyskolan som inleddes under 2010 kommer att fortsätta för att erbjuda bra verksamhet för eleverna och samtidigt säkra rekryteringsbasen för Högbo AIK:s ungdomslag. Konceptet kallas Fotbollskul och riktar sig till de yngsta, upp till åk 3.

 

3)    Fotbollsskolan

I likhet med 2015 kommer Fotbollsskolan att hållas vid Svibacka-plan. Målgruppen är nybörjare och skolan planeras hållas 10 fredags-eftermiddagar.

 

4)   Seniorlaget 

Herrlagen har ett uttalat önskemål att fortsatt ha sin hemmabas vid Norra IP så länge det är möjligt. Jens Engqvist har valt att lämna uppdraget som Huvudtränare. Istället kommer Martin Carlséus att som spelande tränare och  tillsammans med Janne Löfgren leda Herrlaget.

 

 

5)    Ungdomslagen

Samtliga existerande lag (fn 11 lag) avser fortsätta med sin verksamhet. Alla ledare erbjuds utbildning/fortbildning i sina tränar-roller.

 

Lagbildning kommer att uppmuntras för de åldersgrupper som under 2015 var delaktiga i Fotbollsskolan (P/F-09). För F-09 har redan en förälder (Fredrik Alsenlid).

 

För att stärka sammanhållningen mellan lagen planeras en ”Fotbollens Dag” att arrangeras vid Svibacka tredje lördagen i september, dvs 17 september.

  

6)                  Styrelsens arbete och inriktning

Styrelsen sammanträder månadsvis mellan februari och november, juli månad undantagen. Fokus för styrelsens är att utveckla föreningen i linje med kärnvärdena Glädje, Respekt och Ansvar samt att säkerställa föreningens ekonomiska status.

 

7)    Löpning

Bröderna Dahl avser fortsätta sin löpningssatsning.

 

8)    GFF: Sammandrag Fem-manna

Föreningen kommer att uppmuntra -07/-08 lagen att ta sig an att arrangera ett fem-mannasammandrag.

 

9)    Kommunikation

Det årliga nyhetsbrevet kommer att skickas ut snarast efter årsmötet tillsammans med inbetalningsinformation angående årsavgiften.

 

10)               Föreningsdomare

Utbildning av Föreningsdomare planeras att arrangeras under våren 2016.

Uppdaterad: 08 JUN 2016 02:10 Skribent: Hans Bergman
E-post: This is a mailto link

Sandvikens Bingo

Sponsorhuset

 

 

logo folksam

 

logo Intersport

 

logo Sandvikens Erergi

 

logo Statoil

 

logo Umbro

Postadress:
Högbo Allmänna IK - Fotboll
Kansli, Högbovägen 45
81132 Sandviken

Kontakt:
Tel: 026000000
E-post: This is a mailto link

Se all info