Hoppa till sidans innehåll

SANDVIKENS IK DAMLAG INLEDDE SÄSONGEN MED SEGER!

23 SEP 2015 13:11
Sandvikens IK Damlag inledde säsongen på bästa sätt genom att vinna mot seriefavoriten Färjestads BK Damlag på hemmaplan med 4-2.
  • Skapad: 23 SEP 2015 13:11

Sandviken fick chansen i Powerplay redan efter drygt två minuter in på första perioden där man förvaltade sitt powerplay väl och lyckades sätta 1-0 genom kapten Beatrice Söderblom. Färjestad kom tillbaka stark och pressade Sandviken långa stunder i slutet av första perioden.

I andra perioden var det Sandviken som tog över matchen i det första åtta minuterna och pressade på vilket också resulterade i 2-0 till Sandviken genom Josefine Lind.

Sedan drabbades Sandviken av en 5 minuters utvisning som gjorde att Färjestad fick chansen att verkligen komma tillbaka in i matchen. Sandvikens damer visade då upp en hög arbetsmoral och även om Färjestad fick in en reducering till 2-1.

Med 7 minuter spelade av sista perioden kunde Lisa Östman i Färjestad göra 2-2 och matchen hamnade lite grann i ett ställningskrig.

Men Sandviken kom igenom och genom ett mycket snyggt samarbete mellan Evelina Thyr och Rebecca Lundgren så kunde Rebecca sätta 3-2. Färjestad tog sedan timeout och plockade ut målvakten och Rebecca Lundgren i Sandviken utnyttjade läget genom att göra 4-2 till Sandviken och där slutade även matchen med resultatet 4-2.

Sandvikens damer stod för rejäl krigar insats och ska ha en stor eloge för det hårda arbete som man utför i de två sista perioderna.

Slutresultat: 4-2

(1-0, 1-1, 2-1)

Skott: 16-35

Målskyttar i Sandviken:

Beatrice Söderblom

Josefine Lind

Rebecca Lundgren

Skribent: Sten Isaksson

 

 

 

Våra sponsorer

 

Anonnsbladet_Din_Loaktidning

 

Sandnet

 

ICA_Max

 

XL_Bygg

 

Sandvken_Energi

 

Bilmetro

Postadress:
Sandvikens IK - Ishockey
Hedåsvägen 8
81161 Sandviken

Kontakt:
Tel: +4626251705
E-post: This is a mailto link...

Se all info