Hoppa till sidans innehåll

Poäng-bäst genom tiderna i damlaget, Ottilia Wigert, stannar

28 JUL 2015 13:57
Ottilia Wigert gjorde under tisdag eftermiddagen klart att hon stannar i Sandvikens IK.
  • Skapad: 28 JUL 2015 13:57

Ottilia_Wigert

 

Ottilia är den spelar i Sandvikens IK Damlags historia som producerat mest poäng genom tiderna. Det känns riktigt bra att Ottilia fortsätter hos oss i Sandviken, hon har de fyra senaste säsonger i Sandviken varit den spelare som samlat ihop flest poäng, säger Markus Baggstrom General Manager i Sandvikens IK Damlag och fortsätter, man vet aldrig vad Ottilia hittar på när hon är inne på isen ofta ihop med sina radar partner Beatrice utgör de nog ett av division ett:s vassaste radarpar. Och förhoppningsvis har både Ottilia och Beatrice höjt sig ytterligare ett snäpp sedan man var utlånad till Sundsvall Wild Cats under kvalet till Riksserien.

 Vi passar även på att ställa Ottilia tre snabba frågor.

Du och Beatrice var ju utlånad till Sundsvall, hur var det att få spela kval till Riksserien med ett Riksserie lag?

- Att få spela matcher med högre tempo och med Sundsvall som hade ett annat spelsätt än vad man är van vid var väldigt lärorikt och roligt. Det var jättekul att ha Beatrice med sig, kanske vågar jag säga att Bea och jag hittar varandra ännu bättre nu än innan om det nu är möjligt efter alla år i SIK tillsammans.

Vad har för förväntningar på den här säsongen i Sandvikens IK Damlag?

- Jag hoppas det kommer bli en rolig säsong med nya idéer från Daniel som blir vår nya tränare. Ska även bli intressant och se hur de yngre tjejerna från flicklaget kliver fram under året.

Man pratar ofta om hur dåligt skött damhockeyn är i många klubbar och föreningar, hur tycker du att Sandviken har skött Er damer?

- Sandviken är en jättebra klubb som jag trivs bra i. De visar varje år att de vill utveckla allt runt omkring oss damer. Vi tackar för dem fina orden Ottilia och önskar dig stort lycka till kommande säsong med oss!

Skribent: Markus Baggström

 

 

 

Våra sponsorer

 

Anonnsbladet_Din_Loaktidning

 

Sandnet

 

ICA_Max

 

XL_Bygg

 

Sandvken_Energi

 

Bilmetro

Postadress:
Sandvikens IK - Ishockey
Hedåsvägen 8
81161 Sandviken

Kontakt:
Tel: +4626251705
E-post: This is a mailto link...

Se all info