Hoppa till sidans innehåll

Seriematch A-Laget

28 OKT 2015 05:29
Bortamatch i Ljusne
  • Skapad: 28 OKT 2015 05:29

Matchrapport

S/L  - Sandvikens IK 3-7 (0-1, 1-3,2-3)

 

Efter den inställde matchen på fredagen var vi spelsugna och åkte upp till Ljusne med 16 utespelare och 2 målvakter. Lite sena men alla vid gott humör, gick vi in till match och stog en smula på hälarna de första bytena men jobbade oss in i matchen , vi fick ett PP som vi var jäkligt vass i men fick inte in pucken fast nr2 Näsman bombade målet från blå, men nästa byte Näsman ass David J och Simpa kom in fick han äntligen sätta pucken från blå strax före vilan,

Andra var bara en och en halvminut gammal när vi ger dom chansen att kvittera,  5 minuter in i andra tar vi ledningen igen efter en kanon av nr 13 Haglund ass nr 6 Tisell, sen lossnade det lite och vi ökar på till 1-3 genom nr 24 Piippola ass nr 4 Lööf som kontrar in det målet och 1-4 genom nr 17 David J, sen tar vi några utvisningar och får spela 3-5 under knappt 2 minuter, vilket vi gör fantastiskt bra.

Vi startar tredje ännu sämre och ger dom hugg efter 30 sek på egna misstag, men vi replikerar genom en mörsare av nr 15 Dahl ass nr 24 pippen och nr 19 Elmersjö. Låter dom komma in lite för lätt och sätta 3-6 pucken bakom Max som gör en bra match, lite för enkelt, igen vårt eget spel som grundar deras chans. Nr 16 Albin avslutar målskyttet för kvällen med en backhand ass av nr 26 Ivan och nr 13 Hagglas. En skön seger en Tisdagkväll i Ljusne, riktigt bra domarinsats, vi drar på oss lite för många utvisningar men visar ett snuskigt bra 3-5 spel även 4-5 var stabilt och vi gör mål på våra chanser, plus till Pippen,   och egentligen hela laget som jobbade och slet 60 minuter. Måste nåmna Leroy,Dahl och Engströms 3 mot 5 som var exceptionellt bra.

Lite ojämnheter att slipa bort men det börjar sitta i femmorna. Väl mött på fredag då vi möter Oppala på Gavlerinken.

GM

Skribent: Pierre Mikaelsson

 

 

 

Våra sponsorer

 

Anonnsbladet_Din_Loaktidning

 

Sandnet

 

ICA_Max

 

XL_Bygg

 

Sandvken_Energi

 

Bilmetro

Postadress:
Sandvikens IK - Ishockey
Hedåsvägen 8
81161 Sandviken

Kontakt:
Tel: +4626251705
E-post: This is a mailto link...

Se all info