Hoppa till sidans innehåll

Molly Mineur får sitt första kontrakt med Sandvikens IK Damlag

16 MAR 2016 21:07
Hon gjorde sin första hela senior säsong efter att ha fått varit med redan förra året och testat senior spel som bland annat innehöll en cup seger. Men i år fick hon chansen på allvar och tog den med bravur, det lilla yrvädret ifrån Gävle såg till att göra en mycket bra säsong med 11 poäng på 18 matcher.
  • Skapad: 16 MAR 2016 21:07

Molly har utvecklats otroligt mycket det sista två åren hon varit med oss i Sandviken och i år har hon inte bara tagit kliv ute på isen utan även OFF ICE där hon kört stenhård fys ihop med vår fystränare och det har verkligen givit henne ytterligare en nivå i hennes spel säger Markus Baggstrom General manger i Sandvikens IK Damlag.

Hon skulle kunna sökt in på hockeygymnasium till hösten men väljer nu att stanna i Sandviken och det tycker jag är jätte roligt och det bevisar också att vi gjort något bra.

Du har denna säsong gjort din första hela säsong i Sandvikens IK Damlag hur känns det?

- Det känns väldigt bra och roligt att få lära känna och även få tillbringa den mesta av tiden med dom brudar som spelar i laget.

Vad är ditt bästa minne ifrån säsongen?

- Oj, jag har väldigt många minnen ifrån denna säsong, men det bästa var nog när jag gjorde mitt första mål i Division 1:et !

Fast måste ju säga att det ligger på delad plats med alla bussresor och även när Beatrice står och skäller på hundarna i Sveg!

Och nu har du fått ditt första ungdomskontrakt med Sandvikens IK Damlag hur känns det att bli belönad med ett riktigt kontrakt likt de äldre damspelarna?

- Jag tycker det känns coolt att vara så "liten" och få ett ungdomskontrakt. Tycker det är väldigt spännande och det är en rolig samt skön upplevelse att veta att man får tillbringa ännu en till säsong med dom härliga brudarna!

Man pratar ofta om hur dåligt skött damhockeyn är i många klubbar och föreningar, hur tycker du att Sandviken har skött Er damer?

- Sandviken har skött det väldigt bra, dom satsar på oss och visar att vi är minst lika bra som killarna. Jag tycker det är bra ledarskap och även så sjukt bra sammanhållning i laget! Man känner sig alltid trygg för att komma till en träning! Vilket även gör att man längtar till varje träning ännu mer!

Vi får tacka dig för att du tog dig tid att svara på frågorna och önskar dig stort lycka till i din fortsatta hockeykarriär!

Skribent: Sten Isaksson

 

 

 

Våra sponsorer

 

Anonnsbladet_Din_Loaktidning

 

Sandnet

 

ICA_Max

 

XL_Bygg

 

Sandvken_Energi

 

Bilmetro

Postadress:
Sandvikens IK - Ishockey
Hedåsvägen 8
81161 Sandviken

Kontakt:
Tel: +4626251705
E-post: This is a mailto link...

Se all info