Hoppa till sidans innehåll

Ett stort tack för den gångna säsongen från oss i och runt A-Laget

21 MAR 2016 22:57
Jag skulle med detta inlägg vilja säga ett stort tack för den gångna säsongen från oss i och runt A-Laget.
  • Skapad: 21 MAR 2016 22:57

Vi tackar sponsorer, styrelse, föräldrar till spelare i ungdomslagen som hjälper till att göra vår säsong möjlig, i cafeterian och som funktionärer, det är värt jättemycket. Vill ge ett stort tack till alla ungar som stöttar oss och går på våra matcher, vår publik som vi hoppas kommer tillbaka nästa säsong igen, alla maskotar under säsongen från 07 laget och hockeyskolan, ni är jättehärliga och vi hoppas ni haft kul med oss. Förhoppningsvis så fortsätter ni att spela hockey i Sandviken och tar er till A-Laget så småningom.

Vi har ju ett gäng som en gång började i Hockeyskolan och som nu spelar i A-laget, Victor Jansson, David Jansson, Thomas Svärdström, David Andersson, Marcus Piippola, Joakim Mikaelsson och sist men inte minst Simon Andersson som har gjort sin sista match i SIK tröjan och var en stor bidragande orsak till vår playoff plats. Han tar nu över GM sysslan i klubben för Senior/Junior herr laget vilket vi tycker är fantastiskt kul. Han började i Sandviken och gjorde debut i a laget som 15 åring då han senare kom in i Brynäs IF hockeygym där han spelade j18 elit och j20 superelit(Svensk mästare) senare Div 1 hockey i Valbo och Mjölby innan han kom hem och avslutade sin hockey här. Tack för allt på plan Simon.

Vi har haft en fantastiskt rolig säsong med dessa grabbar i laget och det är ett härligt gäng som bjudit på sig själv och verkligen krigat under stundtals tuffa förhållanden då vi varit hårt drabbad av skador men bitit ihop och gett järnet i alla lägen. Det var turbulent strax före seriestarten men vi har gjort det bra ändå lär jag säga. Vi har en ambition att ta oss ett steg längre varje säsong och nu jobbar vi för nästa och vi ska sätta Sandviken på kartan med både Herr, Dam och Ungdomshockey på hockey kartan .

Här är laget som gjorde det.. Andreas Näsman, Mattias Forsling, Adam Lööf, Simon Andersson, Viktor Svensson(som anslöt efter jul) Kapten Thomas Svärdström, Simon Engström, David Andersson. Linus Gustavsson, Nicco Westman(anslöt i februari) Nicklas Haglund, Elis Larse’n, Richard Dahl, Albin Lindberg, David Jansson, Petter Gröning Wallner, Daniel Elmersjö, Adam Ström, Linus Lindqvist (anslöt efter jul) Victor Jansson , Johannes Nilsson(Anslöt i februari) Marcus Piippola, Max Theander, Joakim Mikaelsson. Dom som Lämnat: Andre Pousette, Niklas Tisell, Ivan Sijan.

De ledare som varit inblandade och jobbat med laget Coach Jonas Wiklund, Ass coach Gunnar Sundberg, Material gubbar Daniel Viström, Inge Hallin och inte minst supersliparn Jouni”Jonny” Haaraanen, Pierre Mikaelsson. Tack till damlaget och alla där.

Så från oss alla i laget ett stort Tack och vi syns igen nästa säsong.

Mvh Pierre Mikaelsson

Skribent: Sten Isaksson

 

 

 

Våra sponsorer

 

Anonnsbladet_Din_Loaktidning

 

Sandnet

 

ICA_Max

 

XL_Bygg

 

Sandvken_Energi

 

Bilmetro

Postadress:
Sandvikens IK - Ishockey
Hedåsvägen 8
81161 Sandviken

Kontakt:
Tel: +4626251705
E-post: This is a mailto link...

Se all info