Hoppa till sidans innehåll

Matchkommentar Malung-Sandviken

07 NOV 2015 08:37
Så kan det gå
  • Skapad: 07 NOV 2015 08:37

Matchkommentar

Seriematch

Malung – Sandviken 6-2 (3-0,2-2,10)

 

Vad säger man om matchen, vi var inte med denna kväll, lång bussresa, inte spelat match på en vecka……

 

Första perioden startar i ett riktigt högt tempo och vi står på hälarna och gör inte något av det vi sagt vi skulle göra, vi stirrar på pucken, yrar omkring, tappar slottet där vi vet dom är stark, dom gör 1-0 efter 3 min. Vi får ingen ordning på spelet, 2-0 efter 8 min vi är fortfarande kvar i bussen 3-0 efter 9 minuter???? Vår sämsta period i år. Timeout och va fan händer liksom, vi gör saker lite bättre i slutet på perioden. Har pp men är alldeles för dålig framför mål och får ingen utdelning.

 

Andra perioden

Vi börjar andra perioden med att ta en utvisning och ge dom chansen i pp, smack 4-0 ….

Vi biter ihop och får lite driv, kommer igång efter att vi gjort några bra byten, rullar på och vi har ett momentum, Nr 13 Haglund  ass Nr 16 Albin reducerar med en bössa som smiter in och helt plötsligt spelar vi i närheten av vår kapacitet, har ett bra pp som ger utdelning genom nr 10 Leroy ass nr 26 Ivan och nr 13 Hagglas och vi är riktigt på gång, vi har höjt oss rejält och dom kastar puckarna åt alla håll och ser trött ut,

5 min från periodslut får dock dom en riktigt billig utvisning som resulterar i en ökning till 5-2

 

Tredje perioden

Är väl ingen höjdare, vi spelar av matchen, försöker att ändra lite i femmorna men dom ökar på till 6-2, game over, och vi har fått oss en riktig läxa.

 

Summering

Vår sämsta insats i år, vet ej varför men om vi hade lite hybris efter vår starka match mot Oppala eller vad det beror på vet jag inte. Alla lag i denna serie är så bra att om man inte presterar på topp så blir det så här.  Nu är det bara att bryta ihop och ladda om,  nästa fredag kommer Hofors på besök och vi hoppas att dom får betala för detta då.

GM

Skribent: Pierre Mikaelsson

 

 

 

Våra sponsorer

 

Anonnsbladet_Din_Loaktidning

 

Sandnet

 

ICA_Max

 

XL_Bygg

 

Sandvken_Energi

 

Bilmetro

Postadress:
Sandvikens IK - Ishockey
Hedåsvägen 8
81161 Sandviken

Kontakt:
Tel: +4626251705
E-post: This is a mailto link...

Se all info