Hoppa till sidans innehåll

Seriematch Oppala- Sandvikens IK

31 OKT 2015 09:29
Andra bortamatchen på raken
  • Skapad: 31 OKT 2015 09:29

IK Oppala- Sandvikens IK

1-4(1-2,0-1,0-1)

Derby på Gavlerinken mot en av seriefavoriterna som vi inte tog en poäng mot förra säsongen, dom har ett namnstarktlag med många profiler, men det har ju vi också så detta skulle bli intressant.

Första perioden var vi bättre med än vi varit tidigare matcher och det startade i ett riktigt högt tempo, alla linor gör bra första byten och vi är riktigt med från början, vi tar ledningen genom nr 10 Leroy Gustavsson ass 13 Hagge och 26 mr Ivan i en grötig situation framför Oppalas mål. Fem minuter senare tar vi tyvärr en utvisningoch Oppala får kvittera i PP . Tungt förstås en minuten före pausvilan men 1 sek före signal slänger nr 16 Albin ass nr4 Lööf in en puck mot mål och den slinker in, kvällens lösaste skott men  in går den till vila med ett ledningsmål.

Andra perioden blev ett ställningskrig med mycket kamp och oredigt spel men vi krigar och får utdelning genom nr 24 Pippo ass nr 7 Cap Svärda. Då vi hugger på en chans. Jocke gör en riktigt stabil match i målet och håller stång mot Oppalas attacker med hjälp av hårt arbetande backar, vi har 3 stolpskott och Näsman har en kanon som smiter ovanför ribban,  Vi går med 2 målsledning till paus

Tredje perioden skulle vi bara vinna, detta var vår match, Oppala chansar och drar ut en gubbe hela tiden men vi stänger passningsvägarna riktigt bra, vi ökar på till 1-4 genom matchens lirare nr 10 Leroy Gustavsson ass av nr9 Superdave(äntligen) Jocke och backarna håller rent och vi kontrar men sätter dom i stolparna    och det blir lite hawaii hockey men det var vår kväll i Gavlerinken och härliga 3 poäng.

Värt att nämna ,  laget än en gång!, alla gör jobbet, vi håller oss på isen Jocke stoppar 32 skott, Leroy 2 mål, Tisse riktigt bra likaså Ivan Svärda Börje, Petter som ingen i denna serie åker ifrån, Näsmans brutala arbete, Simpa giftig och Lickens defensiva arbete, David vilka lägen, Superdave,Pippo och Elmer som måste vara det jobbigaste att möta i denna serie. Albin  och dribbelHagge som ingen vet vad han ska göra. Nu vart det mycket men denna vinst var viktig för mig och jag är jävligt stolt över laget. Även de som inte spelar men är positiva och med. Tack

GM

Skribent: Pierre Mikaelsson

 

 

 

Våra sponsorer

 

Anonnsbladet_Din_Loaktidning

 

Sandnet

 

ICA_Max

 

XL_Bygg

 

Sandvken_Energi

 

Bilmetro

Postadress:
Sandvikens IK - Ishockey
Hedåsvägen 8
81161 Sandviken

Kontakt:
Tel: +4626251705
E-post: This is a mailto link...

Se all info