Hoppa till sidans innehåll

Assisterande kaptenen stannar i Sandvikens IK Damlag

15 MAR 2016 15:15
Louise Laki gjorde sin fjärde raka säsong i Sandvikens IK Damlag och har utvecklats till en av Division ett:s bästa backar de sista säsongerna och i år tog hon ett rejält kliv genom att göra 19 poäng på 20 matcher.
  • Skapad: 15 MAR 2016 15:15

Det känns jätte bra att Louise stannar hos oss i Sandviken och vill vara med och bygga vidare på denna resa säger Markus Baggstrom General manager i Sandvikens IK Damlag och fyller på Louise har tagit nya steg i utvecklingen varje säsong men lite av pricken över "i" har varit denna säsong. Hon har blivit mycket tryggare i sitt egna spel och vårdar pucken på ett helt annat sätt.
Vi fick även chansen att ställa några frågor till Louise.

Du har precis avslutat din fjärde säsong i Sandvikens IK Damlag, hur känns det?

- Det känns bra, jag tycker vi har gjort en bra säsong ändå och just att det är flera olika spelare som klivit fram och gjort poäng gör det ännu roligare.

Detta var ju också din poängmässigt bästa säsong i Sandvikens IK Damlag och på isen så ser det ut som att du lyft din utveckling ytterligare en nivå denna säsong genom att bli delad etta i backarnas poängliga, vad tycker du själv om din utveckling denna säsong?

- Det finns vissa situationer som man känner att man kunde hanterat annorlunda men jag är nöjd med det jag gjort, så är det ju bara ett plus om man får med sig lite poäng. Jag har blivit lugnare på isen, tar för mig mer, hittar en del bra passningar och det är nog tack vare att jag körde på bra hemma under försäsongen och pushade mig själv mer som jag fick resultat.

När du fick frågan om att spela vidare i Sandvikens IK fanns det aldrig några tveksamheter, som vi uppfattade det skrev du på kontraktet på en gång, hur känns det att nu gå in på din femte säsong i Sandviken?

- Jag känner att jag har mer att bidra med till laget så det känns rätt att fortsätta ett år till, revanschsugen är man ju också.

Du bor ju i Avesta och sitter och reser in till varje träning och match hur tycker du att det fungerar?

- Det har gått bra att pendla men visst är man lite less att alltid köra samma väg. Ibland är det tungt och ibland flyter det på men det har ju blivit en rutin det också.

Vi tackar för pratstunden och önskar dig lycka till inför din femte säsong i Sandvikens IK Damlag.

Skribent: Sten Isaksson

 

 

 

Våra sponsorer

 

Anonnsbladet_Din_Loaktidning

 

Sandnet

 

ICA_Max

 

XL_Bygg

 

Sandvken_Energi

 

Bilmetro

Postadress:
Sandvikens IK - Ishockey
Hedåsvägen 8
81161 Sandviken

Kontakt:
Tel: +4626251705
E-post: This is a mailto link...

Se all info