Hoppa till sidans innehåll

Tidningscupen blir Göransson Cup och Arbetarbladet Cup!

2013-10-01 11:59
Från och med 2014 arrangerar Sandvikens IF inte bara en utan två stora inomhusturneringar när Tidningscupen delas upp och blir Göransson Cup och Arbetarbladet Cup!
  • Uppdaterad: 2014-12-23 10:09

Tidningscupen har länge varit ett stående inslag i Sandvikens IFs årskalender. En helg av fotbollsfest med ökande antal lag för varje år.

 

Från och med 2014 blir det två helger med fotboll. Vi väljer nu att separera ungdoms- och funktionshinderklasserna från seniorturneringen - med resultatet att vi nästa år kan se fram emot Arbetarbladet Cup (senior) i Jernvallens A-hall 17-19 januari, samt Göransson Cup (ungdom och funktionshindrade) i Göransson Arena 24-26 januari.

 

Arbetarbladet Cup kommer precis som tidigare innefatta en dam- och en herrklass, där lag både från distriktet och förhoppningsvis även en del lag utifrån kommer göra upp om pokalerna. Huvudsponsor till Arbetarbladet Cup är Arbetarbladet.

 

Nya Göransson Cup arrangeras av SIF i samarbete med Sandvik. Här är målet att fortsätta växa, den unika miljön med inomhusspel i Göransson Arena samt ett bra arrangemang har redan visat sig vara ett framgångsrecept. Med ökade resurser hoppas vi att Göransson Cup ska bli något alldeles extra!

 

Från och med 2014 kan lag ända nere från 8 års ålder anmäla sig till Göransson Cup. Turneringen inleds på fredagen 24 januari, och avslutas med slutspel på söndagen den 26 januari.

 

All information och anmälan till Göransson Cup finns på www.goranssoncup.se

 

Det kommer också givetvis läggas ut ytterligare info här på hemsidan, håll också koll på SIF i sociala medier:

 

Facebook

Twitter

 

Inom kort kommer också www.arbetarbladetcup.se att lanseras!

 

Vi ser fram emot två helgers fotbollsfest!

 

Forza SIF!

Skribent: Sandvikens IF
Sandvik web

 

Provinsfastigheter 

 

 SEAB_svart_431

 

Fortaxa

 

intersport_1rad

 

Bilmetro

 

 Din Lokaltidning

 

Adidas SportPerformance_Logo_BWp 

 

bingo

 

 

Supporterprylar i lager

Hood

Postadress:
Sandvikens IF - Fotboll
Köpmangatan 18
81139 Sandviken

Kontakt:
Tel: 026-275954
Fax: 026-270655
E-post: This is a mailto link