Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


För hedrande andra året i följd har Svenska Skidförbundet utsetts till årets specialidrottsförbund av tidningen Sport & Affärer.
 
Har din förening frågor om medlemsregister, webbplatsen, LOK-stöd, Idrottslyftet med mera? Från den 1 december erbjuds alla föreningar utökad telefon- och chattsupport.
 
Den 1 december är sista dagen att ansökan till våra skid- och snowboardgymnasium. Så se till att skicka in din ansökan snarast!
 
Sista tiden har SSF uppmärksammats på att en felaktig hantering skett vid administrationen av FIS-koderna för längdskidor inför kommande vinter.
 
Vid helgens förbundsmöte i Falun blev förra alpina landslagsåkaren Anna Ottosson Blixth, Östersund, invald som ledamot i Svenska Skidförbundets styrelse (SSF).
 
Kombinera dina gymnasiestudier med professionell träning vid skid- och snowboardgymnasier runt om i landet.
 
En av vår tids främsta inom idrottsfysiologi, Bengt Saltin, har tyvärr lämnat oss. Bengt gjorde mycket för både svensk och internationell längdskidåkning.
 
Svenska Skidförbundet har tillsammans med våra olika landslag, specialdistriktsförbund, klubbar och SISU Idrottsutbildarna utvecklat idéprogrammet Skidor vill.
 
Nu är Svenska Skidförbundets allmänna tävlingsregler justerade. Dessa gällde från och med den 27 augusti.
 
Känner du någon skid- eller snowboardtalang som har det där lilla extra? Nominera honom, för i år är det lovande pojkar som har chansen att få stipendiet.
 

Certifierad skidcoach

(2014-06-30 23:53)
LÄNGD: Nu har du möjlighet att utbilda dig till certifierad skidcoach för vuxna.
 
ALPINT: Välkommen på alpin tävlingsledarutbildning, med inriktning på ungdomstävling, den 20–21/9.
 
Vartannat år arrangerar FIS en kongress för alla medlemsländer. Många möten och viktiga frågor diskuterades under den veckolånga kongressen.
 
Gör som våra landslag och genomgå SKIDOR VILL-utbildningen! Anmäl dig redan i dag.
 
Ett fantastiskt år! Men vi lutar oss inte tillbaka utan satsar med glädje vidare mot 2015. Då vi engagerar ytterligare kommuner för att ge ännu fler barn och ungdomar möjligheten att upptäcka snöglädje.
 
SK Vitesse - Skidor
Box 92020
54102 Skövde
Telefon: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

TS_NY

 

 

furhoffs