Hoppa till sidans innehåll

SK Måsungen - Segling

Välkommen till Segelklubben Måsungens webbsida

SKM är en segelklubb med anor från 1930-talet och är känd för sina välarrangerade seglarläger med kunniga och entusiastiska ledare. Klubben bedriver sin verksamhet vid det vackert belägna klubbhuset på Duvnäs Udde i Saltsjö-Duvnäs. Där finns perfekta förhållanden för seglarläger med hela Duvnäsviken att segla på. Klubben arrangerar ett flertal seglarläger under sommaren. Eleverna får lära sig seglingsteori, sjövett, båtvård och att hantera en segeljolle. Redan vid 6 års ålder kan man börja hos Sjöpiggarna, där de minsta barnen får lära sig grunderna om sjöliv, båtar och natur. På denna webbsida kan du hitta information angående bl.a. klubbens lägerverksamhet och hur du anmäler dig. Använd länkarna för att hitta den information du söker.

 

SEGLARLÄGER 2016 - ANMÄLAN ÄR ÖPPNAD!

Information om sommarens läger finner du underr Lägervärksamhet. Anmälan till sommarens seglarläger och sjöpiggeläger gör du via anmälningsformulär  som du finner under fliken Anmälan 2016. 


Titta även på 
Facebook! Gilla vår sida för garanterad uppdatering! 

 

 

Vill du jobba som seglarinstruktör? 

Vi söker nya kunniga och glada seglingsintruktörer till våra sommarläger! Vi vill att du har god vana och kunskap kring jollesegling, du får gärna ha kappseglat en del. Självklart ska du tycka det är kul att umgås med barn och föra seglingen vidare! Läs mer under "Jobba som instruktör". 

 

Jolleklubben

Jolleklubben är namnet på SK Måsungens eftermiddagsseglingar på Duvnäsviken som är öppen för alla våra medlemmar. Vi seglar alla våra jollar, men främst 2-krona. Vi kommer i år att segla på söndagar kl. 15:00 - 17:00. Vi hoppas med detta få se fler seglare som regelbundet seglar varje helg!

Första seglingstilfället för 2016 är ännu inte bestämt.

 

 


image  DSC_6361  image-2  DSC_7557

 

 


Nyheter från Måsungeklubben

2013-02-13
Nu har vi uppdaterat vår nya hemsida med bilder och information!
 
2012-12-27
Välkommen till vår nya hemsida!

Postadress:
SK Måsungen - Segling
Duvnäs Udde 2A
13150 Saltsjö-duvnäs

Kontakt:
Tel: 08 716 10 79
E-post: This is a mailto link