Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från DF


Landstingen i Kronoberg, Kalmar och Blekinge län arrangerade under förra veckan i samverkan med Blekinge Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna ett diabetesläger för ungdomar på Rosenholm med Testlabbet som bas.
 

Oldsberg på Kalmartravet

(2014-09-16 08:36)
Folkspel i Sverige AB arrangerade på fredagskvällen ett stort event på Kalmartravet i samband med Bingolottos final i stoserien. 120 gäster var inbjudna till restaurang Prominensen och dessa kom från föreningar och butiker i södra delen av landet.
 
Svenske bordtennismästaren och före detta Tysklandsproffset Fabian Åkerström har flyttat hem till Sverige och Lyckeby BTK för att göra en storsatsning kommande säsonger under tränare Hans Thalin .
 
Oliver Ekman-Larsson, Arizona Coyotes, gjorde sitt tredje fystest under sommaren på Testlabbet. Den sympatiske NHL-backen har använt sig av testerna för att se att hans sommarträning givit det resultat som han och hans tränare önskar.
 

Testlabbet i sommar

(2014-08-13 14:24)
Trots en het och varm sommar så har det varit full verksamhet på Testlabbet. KHK:s A-trupp körde igång sin sommarträning direkt efter midsommar och juniorer, damer och A-pojkar var inte sena att följa efter. IFK Karlskronas handbollskillar har ock...
 
I samband med årsskiftet 2014/2015 kommer Riksidrottsförbundet att rekrytera en ny gemensam chef för Blekinge Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna Blekinge.
 
Nu är det dags att sammanställa föreningens ansökan om LOK-stöd för de aktiviteter ni genomfört under våren 2014. Sista datum för att skicka in föreningens LOK-stödsansökan är måndag den 25 augusti.
 
Blekinge Idrottsförbund bjuder in till föreläsning med Torsten Hansson. Tisdagen den 4 november på Ronneby Brunn med start klockan 18.30!
 

Föreningserbjudande

(2014-06-30 15:43)
Är din förening intresserad av att ta emot feriearbetare kostnadsfritt? Har ni möjlighet? Med kort varsel kommer här ett erbjudande till samtliga idrottsföreningar i Blekinge!
 

Sommarläger i Hällevik

(2014-06-26 13:59)
I år kommer Blekinge Idrottsförbund återigen att arrangera läger i Hällevik. Tidigare har vi arrangerat två läger, men i år kommer vi inte att genomföra junilägret på grund av att deltagandet minskat de senaste åren.
 
Lördagen den 14 juni genomfördes en stor manifestation av idrottsföreningarna i Karlshamn. Karlshamns kommun och Sparbanken i Karlshamn låg bakom denna idrottsdag, Karlshamns kommun firar 350-årsjubileum och Sparbanken i Karlshamn firar 185 år och...
 

Deklarationstidpunkter

(2014-06-17 15:22)
Nedan följer information från Skatteverket som gått ut till samtliga distrikt angående vilka deklarationstidpunkter som gäller för idrottsföreningar.
 

Invigning av tennisbana

(2014-06-12 09:08)
Listerby Tennis och Motionsklubb har invigt sin nya tennisbana. Invigningen gick av stapeln den 10 maj och ca 80 personer var på plats. På programmet stod först en tipspromenad och sedan var det uppvisningsspel på den nya banan.
 
Förra helgen hade Blekinge Health Arena Testlabbet besök av svenska herrlandslaget i handboll som var här och gjorde fystester. Under två dagar gjordes både en fysprofil, VO2-maxtest med laktat och EKG-test.
 
Blekinge Idrottsförbund ansvarar för att fördela det anläggningsstöd som föreningar kan söka i Blekinge. Medlen från Idrottslyftet är avsatta för att förbättra de anläggningar som våra föreningar bedriver sin verksamhet på.
 

Logo (1)

Ronneby Simsällskap -Gemenskap vår styrka

 

 

 

Vi presenterar stolt våra sponsorer

 

Tarkett 

För simkunnigheten i Ronneby    

Postadress:
Ronneby SS - Simidrott
Peder Holmsgatan 7
37235 Ronneby

Besöksadress:
Peder Holmsgatan 7
37235 Ronneby

Kontakt:
Tel: 045716391
Fax: 0457-16391
E-post: This is a mailto link

Se all info