Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från DF


Idrottsgalan 2015

(2014-10-16 10:25)
Årets höjdpunkt, Idrottsgalan i Blekinge, kommer att gå av stapeln fredagen den 6 februari 2015 på anrika Ronneby Brunn. Det blir sjunde gången som Blekinge Idrottsförbund, tillsammans med sina samarbetspartners, står som arrangör.
 
Testlabbet och Blekinge Health Arena fanns på plats på Näringslivsdagen i Karlskrona den 10 oktober.
 

Testlabbet i Karlshamn

(2014-10-14 10:59)
Blekinge Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna i samarbete med Karlshamn kommun bjuder in till teoretiskt/praktisk utbildning där bål- och stabilitetsträning står i fokus.
 
Blekinge Idrottsförbund hanterar det stöd som föreningar kan söka för olika rekryteringsinsatser. Många av våra föreningar har idag ett bra samarbete med skolan och ser det som ett bra ställe att visa upp sin verksamhet på.
 
På Testlabbet utvecklas nya metoder för rehabilitering, träning och tester, allt i syfte att skapa "långtidsfriska" människor!
 

Testlabbet on Tour

(2014-10-03 13:45)
Blekinge Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna i samarbete med Fritid- och kulturförvaltningen i Ronneby bjuder in till teoretiskt/praktisk utbildning i spänst, snabbhet och hoppstyrka med Miro Zalar.
 

Dum, dummare, dopad

(2014-09-25 15:20)
Olofströms kommun arrangerar i samverkan med Samverkansgruppen mot Doping i Blekinge och Länsstyrelsen i Blekinge Län en temakväll gällande steroidmissbruk (AAS) och konsekvenser av detta.
 

Lyckad mediautbildning

(2014-09-19 13:34)
Onsdagen den 3 september genomförde Blekinge Idrottsförbund en mediautbildning på Ronneby Brunn tillsammans med Evolos AB.
 
Utnyttja chansen att söka medel för att utveckla er anläggning. Det finns stora möjligheter för er förening att ta del av de medel som delas ut via Idrottslyftet som är Riksidrottsförbundets satsning på barn och ungdomsidrott.
 
Landstingen i Kronoberg, Kalmar och Blekinge län arrangerade under förra veckan i samverkan med Blekinge Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna ett diabetesläger för ungdomar på Rosenholm med Testlabbet som bas.
 

Oldsberg på Kalmartravet

(2014-09-16 08:36)
Folkspel i Sverige AB arrangerade på fredagskvällen ett stort event på Kalmartravet i samband med Bingolottos final i stoserien. 120 gäster var inbjudna till restaurang Prominensen och dessa kom från föreningar och butiker i södra delen av landet.
 
Svenske bordtennismästaren och före detta Tysklandsproffset Fabian Åkerström har flyttat hem till Sverige och Lyckeby BTK för att göra en storsatsning kommande säsonger under tränare Hans Thalin .
 
Oliver Ekman-Larsson, Arizona Coyotes, gjorde sitt tredje fystest under sommaren på Testlabbet. Den sympatiske NHL-backen har använt sig av testerna för att se att hans sommarträning givit det resultat som han och hans tränare önskar.
 

Testlabbet i sommar

(2014-08-13 14:24)
Trots en het och varm sommar så har det varit full verksamhet på Testlabbet. KHK:s A-trupp körde igång sin sommarträning direkt efter midsommar och juniorer, damer och A-pojkar var inte sena att följa efter. IFK Karlskronas handbollskillar har ock...
 
I samband med årsskiftet 2014/2015 kommer Riksidrottsförbundet att rekrytera en ny gemensam chef för Blekinge Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna Blekinge.
 

Logo (1)

Ronneby Simsällskap -Gemenskap vår styrka

 

 

 

Vi presenterar stolt våra sponsorer

 

Tarkett 

För simkunnigheten i Ronneby    

Postadress:
Ronneby SS - Simidrott
Peder Holmsgatan 7
37235 Ronneby

Besöksadress:
Peder Holmsgatan 7
37235 Ronneby

Kontakt:
Tel: 045716391
Fax: 0457-16391
E-post: This is a mailto link

Se all info