Hoppa till sidans innehåll

Ny mejladress?


Ravinens hemsida är en Idrott-Online-sida. Idrott Online (IO) är byggt av Riksidrottsförbundet (RF). I den lösningen ingår registerhantering. Orienteringsförbundet har valt att låta det registret vara till grund för registret som används för anmälningar till orienteringstävlingar. För att anmäla sig till tävlingar behövs ett personligt lösenord som är samma som personliga lösenordet till Idrott Online. Kedjan är därmed given: Alla medlemmar måste ligga i Idrott Onlines register och alltid ha en giltig mejladress för att kunna erhålla automatiskt utskickat personligt lösenord ifall man tappar bort lösenordet.

 

För att vänja folk vid att tänka på att ändra adress i sportdelen av sin tillvaro så har RF valt att endast medlemmen själv kan ändra sin mejladress efter att medlemmen en gång har fått sitt personliga lösenord. Detta görs genom att logga in på IO (hänglåset uppe till höger på ravinen.org). Då visas en flik som heter Min sida. Där kan man ändra kontaktuppgifter och lösenord.

 

Slutligen, det finns en vits med att alla medlemmar har lösenord, t.ex om man är en familj som flyttar, för man måste logga in på var och en av familjemedlemmarnas Min sida för att utföra adressändringen. Ett tips är att begära lösenord för alla i familjen och gå in och ändra lösenordet till samma.

 

Att trigga ett lösenord till en medlem är en manuell handling som utförs av administratör i klubben. Kontakta Ravinens e-kansli för detta!

 

test

Uppdaterad: 2014-02-16 22:05
OK Ravinen - Orientering
Box 4033
13104 Nacka
Telefon: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

.......................................................

.......................................................

OK Ravinen samarbetar med...

minnaprapatklinik.se

Klubbkläder

Alewalds

AB Gevert Bergman Bygg & Co

Botkyrka Buss

Cernia

Forum Fastighetsekonomi AB

performiq 

.......................................................

OK Ravinen står bakom arrangemangsloggorna... 

25-manna

NBN logo 2010 96x80

 

Hammarby Hill