Hoppa till sidans innehåll

Orientering.se


Hör EM-sprintmedaljörerna Jonas Leandersson och Jerker Lysell i Skogssport podcast.
 
Anna Forsberg och Karl Walheim. Där är de överraskande guldmedaljörerna när SM i nattorientering avgjordes i Sigtuna natten till lördag under stor sekunddramatik.
 
Nu kan samarbetet mellan Svenska Orienteringsförbundets och Dafgårds Restauranggrossisten komma till konkreta uttryck.
 
Hon har tagit tio VM-medaljer. Natten mot lördag siktar Annika Billstam på att ta sin första medalj i natt-SM: "Nattorientering är bra för att utveckla orienteringstekniken", säger Billstam.
 
Samarbetsavtalet mellan Svenska Orienteringsförbundet, SOFT, och Baxter Medical AB är i full gång och klubbanslutna orienterare har redan börjat utnyttja rabatten på TBE-vaccinering. All info om var du kan vaccinera dig finns på www.fästing.nu.
 
Sveriges damer fortsätter att leverera i världscupen. Under lördagen var hela pallen blågul – efter söndagens medeldistans fick Lena Eliasson kliva överst för allra första gången i VC-sammanhang, och Helena Jansson slutade trea.
 
Långdistansen i skogarna utanför Murcia slutade med svensksuccé på damsidan. Tove Alexandersson etta, Lena Eliasson tvåa och Lilian Forsgren trea. ”En helt fantastisk insats”, säger förbundskapten Susanne Wiklund Björk.
 

MTBO-truppen spikad

(2014-04-05 12:35)
Helgen den 16-18 maj genomförs årets första Världscupstävlingar i MTBO och då i vårt grannland Danmark. Förbundskapten Magnus Wallenborg har nu spikat truppen och dessa åkare kan nu börja ladda för premiären.
 
Efter svensksuccén i Turkiet är det nu dags för två VC-tävlingar i Spanien: långdistans på lördagen och medel på söndagen. Du kan följa tävlingarna live på webben- och här får du lite om förutsättningarna.
 
Först tackade han nej till helgens världscupstävlingar i Spanien - nu står det klart att hälskadade landslagsstjärnan Peter Öberg även missar EM. Ersätter gör Rassmus Andersson.
 
William Lind och Peter Öberg tvingas tacka nej till helgens världscuptävlingar i Spanien. Men de båda hoppas kunna springa EM i Portugal nästa vecka.
 

Nya Skogssport ute

(2014-03-31 11:27)
I Skogssport nummer två som utkommer i dagarna går band mycket annat att läsa om O-Ringens vd Henrik Boströms visioner för framtidens O-Ringen och Helena Janssons överraskande succécomeback.
 
Efter World Cup i Spanien och Europamästerskapen i Portugal börjar en hektisk period på hemmaplan med massor med bra och viktiga tävlingar.
 
Av alla utbildningsmaterial som Svenska Orienteringsförbundet har tagit fram är Skogsäventyrets deltagarhäfte det utbildningsmaterial som sålt allra bäst. Sen utgivningen 2004 har det sålts i nästan 100 000 exemplar.
 
Umeå med Christian Spoerry och Erik Blomgren var en och en halv minut före Alfta-Ösa när skidorienterarna avslutade säsongen med SM-stafett i Umeå.
 

1000-Klubben!

Vill du vara med och stödja Nyköpings OK´s satsande Elitlöpare? 

Nu kan du stödja dessa genom att sätta in valfritt bidrag till Nyköpings OK´s Bankgiro och märka det med 1000 Klubben.

Bankgiro: 5974-6149

 

SSAB skidsäsong 2

Noname
   

eventor_clubpage_178x42

Postadress:
Nyköpings OK - Orientering
Klubbhuset, Ekensberg
61165 Nyköping

Kontakt:
Tel: 0155288555
E-post: This is a mailto link

Se all info