Hoppa till sidans innehåll

Norbergs CK - Cykel

Väder Norberg


Välkommen till Norbergs CK!

Egna nyheter

todo
Sommaruppehåll på ungdomsträningen och cykelleken (gula gruppen)! Träningen börjar åter tisdag den 5 augusti och torsdag 7 augusti.
 
K6
Det finns gott om lagerkläder hemma hos Kicki! Kortbent och kortärmat finns på lager. Vuxenstorlekar samt barnstorlekar.
 
Tack alla som hjälpte till med deltävlingen i Nordansjö! Västmanlands Cup tar nu sommarlov och vi syns igen i Köping onsdag den 13 augusti.
 
Här finns förslag på barn- och ungdomstävlingar 2014.
 
Tjejerna i vår nystartade "tjejgrupp" vill ha fler kompisar så du som är tjej och vill prova på att cykla i skogen kom till Nordansjö på tisdagar och torsdagar kl. 18.00-19.00.
 
För att tävla i cykel krävs en licens, man kan lösa engångslicens till vissa klasser men ska man tävla några gånger per säsong så är årslicens något som behövs. Genom licensen så är man försäkrad när man utövar sin idrott, man kan också ha en licens ...
 
På onsdagar från den 14 maj är det dags för Bikeladies. MTB-teknikträning för vuxna tjejer (Du behöver inte ha någon tidigare vana från MTB). Vi träffas på Torget i Norberg kl. 18.00 för en gemensam cykeltur till Nordansjö. Det går även bra att ans...
 
Nu är det dags att betala medlemsavgiften för 2014!
 
All anmälan till tävlingar sker nu via IdrottOnLine. Klicka på "Tävlingsanmälan" ovanför så hittar du instruktioner hur man gör.
 
På torsdagar from 10 april har vi MTB-motion för alla som är sugna på lite skogscykling. Kl. 19.15 vid NOK-stugan. Välkomna! Info: Mats Holm 070-586 56 82
 
Seniorgruppen, LVG-ungdom, MTB-ungdom samt motionsgruppen ombeds att skicka in ansökan/planering senast 15 april till This is a mailto link angående lån av buss säsongen 2014.
 
Nytt för i år är att alla seniorer betalar sin licens själva. Efter 5 genomförda tävlingar i tävlingsklass sanktionerade av SCF får du licensavgiften tillbaka från Norbergs CK. Dokumentera alla tävlingar du kört för redovisning när säsongen är slut, ...
 
Håll ögonen öppna för i höst blir det en ny klubbdag!
 
NCK har 5 st LVGcyklar och dessa hyrs ut till ungdomar i klubben som vill prova på LVG. Cykeln hyr du t.o.m 31 oktober 2014 för 1000 kr. Intresseanmälan ska lämnas till Mia senast 1 april. Gäller även vuxna men ungdomar har förtur.
 
LVG-motion för alla! Måndagar och onsdagar kl. 18.00 fr. o .m. 31 mars samlas vi på Torget mitt på byn...

EngelbrektsTuren

Anmälan är öppen!

Västmanlands Cup

Nu tar Västmanlands Cup sommarlov. Vi syns igen i Köping den 13 augusti.

EngelbrektsRundan 20...

Tack alla som var med och gjorde EngelbrektsRundan till ett toppenarrangemang. Deltagarrekord!

Norbergs CK - Cykel
Kicki Wallin, Åsvägen 1
73835 Norberg
Telefon: 073-047 97 61
E-post: This is a mailto link

 

 www.tandvaardsgruppen.nu

 

www.kalaswear.se

 

www.westcom.se

 

Elsas_banner

Krylbo_banner

VVS_banner

ckab_banner

Nid_banner