Hoppa till sidans innehåll

Norbergs CK - Cykel

Väder Norberg


Välkommen till Norbergs CK!

Egna nyheter

Välkommen till Ramnäs onsdag den 27 augusti! Deltävling 6 i Västmanlands Cup och invigning av Cykelparken.
 
Motionskommittén bjuder in alla intresserade till Rörbäcksnäs helgen 4-7 september att cykla MTB på deras fina stigar.
 
pokalbig
Ni tränar väl ordentligt?! Lördag den 20 september är det dags för vår viktigaste tävling på hela året...KM!
 
På onsdagar från den 20 augusti kl. 18.00 i Nordansjö är det dags för nya och gamla Bikeladies. MTB-teknikträning/balans basic för vuxna tjejer (Du behöver inte ha någon tidigare vana från MTB).
 
Nu är det slut på lata dagar! Cykelträningen och cykelleken börjar! Tisdagen den 12 augusti kl. 18.00 träffas alla ungdomar som är födda fr.o.m. -05 i Nordansjö. Cykelleken (gula gruppen), blåa gruppen och gröna gruppen börjar på torsdag den 14 au...
 
Det finns gott om lagerkläder hemma hos Kicki! Kortbent och kortärmat finns på lager. Vuxenstorlekar samt barnstorlekar.
 
Här finns förslag på barn- och ungdomstävlingar 2014.
 
Nu är resultaten från EngelbrektsTuren ute! Du hittar dem under länken EngelbrektsTuren till vänster . Finns även bilder! OnLine-resultat hittar du längre ner i denna text.
 
Vi har ett par cykelskor, två nycklar och en cykeldator upphittade efter EngelbrektsTuren! Maila This is a mailto link om du saknar något av detta.
 
Tjejerna i vår nystartade "tjejgrupp" vill ha fler kompisar så du som är tjej och vill prova på att cykla i skogen kom till Nordansjö på tisdagar och torsdagar kl. 18.00-19.00.
 
För att tävla i cykel krävs en licens, man kan lösa engångslicens till vissa klasser men ska man tävla några gånger per säsong så är årslicens något som behövs. Genom licensen så är man försäkrad när man utövar sin idrott, man kan också ha en licens ...
 
Nu är det dags att betala medlemsavgiften för 2014!
 
All anmälan till tävlingar sker nu via IdrottOnLine. Klicka på "Tävlingsanmälan" ovanför så hittar du instruktioner hur man gör.
 
På torsdagar from 10 april har vi MTB-motion för alla som är sugna på lite skogscykling. Kl. 19.15 vid NOK-stugan. Välkomna! Info: Mats Holm 070-586 56 82
 
Seniorgruppen, LVG-ungdom, MTB-ungdom samt motionsgruppen ombeds att skicka in ansökan/planering senast 15 april till This is a mailto link angående lån av buss säsongen 2014.

Västmanlands Cup

Välkommen till Ramnäs 27/8. Invigning av Cykelparken samt deltävling 6!

EngelbrektsTuren

Resultaten finns ute nu!
Tack alla!

EngelbrektsRundan 20...

Tack alla som var med och gjorde EngelbrektsRundan till ett toppenarrangemang. Deltagarrekord!

Norbergs CK - Cykel
Kicki Wallin, Åsvägen 1
73835 Norberg
Telefon: 073-047 97 61
E-post: This is a mailto link

 

 www.tandvaardsgruppen.nu

 

www.kalaswear.se

 

www.westcom.se

 

Elsas_banner

Krylbo_banner

VVS_banner

ckab_banner

Nid_banner