Hoppa till sidans innehåll

Norbergs CK - Cykel

Väder Norberg


Välkommen till Norbergs CK!

Egna nyheter

Cycling in the dark
Alla måndagar fr.o.m. den 22 september samlas vi på Torget i Norberg kl. 18.00 för MTB-motion i mörker.
 
K6
Nu har vi öppnat webshopen igen! Inlogget står i utmailad produktkatalog. Är du medlem och inte fått detta mail så hör av dig till This is a mailto link. Beställningar måste vara gjorda senast 5 oktober kl. 23.59.
 
Den 10-12 oktober tänkte vi åka till Kloten för att cykla, basta, bada badtunna, umgås och äta gott. Vi bor i 6-bäddsstugor. Priset för boendet är 300 kr/person. Anmälan sker till Camilla Sömskar 073-844 73 66 senast 12/9. Passar alla ladiesar!
 
Lördag den 25 oktober kl. 10.00-15.00 är det dags igen för en ny klubbdag för alla Norbergs CK´s medlemmar. 30% i hela butiken på ordinarie priser. Komihåg medlemskortet!
 
Boka in lördag den 8 november 2014! Italiensk buffé kl. 18.00 på hotell Engelbrekt för alla sponsorer, markägare och alla funktionärer som var med och hjälpte till med EngelbrektsTuren.
 
Det finns gott om lagerkläder hemma hos Kicki! Kortbent och kortärmat finns på lager. Vuxenstorlekar samt barnstorlekar.
 
På onsdagar från den 20 augusti kl. 18.00 i Nordansjö är det dags för nya och gamla Bikeladies. MTB-teknikträning/balans basic för vuxna tjejer (Du behöver inte ha någon tidigare vana från MTB).
 
Suveränt kört Tommy! VM silver i Lillehammer 2014. Grattis!
 
Vi har ett par cykelskor, två nycklar och en cykeldator upphittade efter EngelbrektsTuren! Maila This is a mailto link om du saknar något av detta.
 
För att tävla i cykel krävs en licens, man kan lösa engångslicens till vissa klasser men ska man tävla några gånger per säsong så är årslicens något som behövs. Genom licensen så är man försäkrad när man utövar sin idrott, man kan också ha en licens ...
 
Nu är det dags att betala medlemsavgiften för 2014!
 
All anmälan till tävlingar sker nu via IdrottOnLine. Klicka på "Tävlingsanmälan" ovanför så hittar du instruktioner hur man gör.
 
Seniorgruppen, LVG-ungdom, MTB-ungdom samt motionsgruppen ombeds att skicka in ansökan/planering senast 15 april till This is a mailto link angående lån av buss säsongen 2014.
 
Nytt för i år är att alla seniorer betalar sin licens själva. Efter 5 genomförda tävlingar i tävlingsklass sanktionerade av SCF får du licensavgiften tillbaka från Norbergs CK. Dokumentera alla tävlingar du kört för redovisning när säsongen är slut, ...
 
NCK har 5 st LVGcyklar och dessa hyrs ut till ungdomar i klubben som vill prova på LVG. Cykeln hyr du t.o.m 31 oktober 2014 för 1000 kr. Intresseanmälan ska lämnas till Mia senast 1 april. Gäller även vuxna men ungdomar har förtur.

Västmanlands Cup

Tack Eskilstuna CK för en suveränt arrangerad avslutning!
Presentkort från Sportson kommer att komma senare. 5 kr/poäng och dubbla poäng till tjejer.

EngelbrektsTuren

Resultaten finns ute nu!
Tack alla!

EngelbrektsRundan 20...

16 maj 2015 är det dax igen! Välkommen!

Norbergs CK - Cykel
Kicki Wallin, Åsvägen 1
73835 Norberg
Telefon: 073-047 97 61
E-post: This is a mailto link

 

 www.tandvaardsgruppen.nu

 

www.kalaswear.se

 

www.westcom.se

 

Elsas_banner

Krylbo_banner

VVS_banner

ckab_banner

Nid_banner