Hoppa till sidans innehåll

Norbergs CK - Cykel

Väder Norberg


Välkommen till Norbergs CK!

tant
Nu är det snart dags för Bikeladies igen! MTB-teknikträning för vuxna tjejer (Du behöver inte ha någon tidigare vana från MTB). Vi träffas på Torget i Norberg onsdag den 23 april kl. 18.00 för en gemensam cykeltur till Nordansjö.
 
Påsktjejer
Glad påsk alla cykelvänner! Tjejerna i vår nystartade "tjejgrupp" vill ha fler kompisar så du som är tjej och vill prova på att cykla i skogen kom till Nordansjö på tisdagar och torsdagar kl. 18.00-19.00.
 
fiets05[1]
På onsdag 30/4 kör vi teknikträning (spurter) LVG för ungdomar. Vi träffas kl 15.00 på Centralskolans parkering. Dagens tränare är Tony Karlström. Om någon vuxen vill vara med är det också OK. Välkommen!
 
På torsdagar from den 10 april kl. 18.00 är det cykellek i Nordansjö för alla killar och tjejer som kan cykla och är födda -09 eller tidigare.
 
Nu är det slut på lata dagar! Cykelträningen och cykelleken börjar! Tisdagen den 8 april kl. 18.00 träffas alla ungdomar som är födda fr.o.m. -05 i Nordansjö.
 
LVG-motion för alla! Måndagar och onsdagar kl. 18.00 fr. o .m. 31 mars samlas vi på Torget mitt på byn...
 
På torsdagar from 10 april har vi MTB-motion för alla som är sugna på lite skogscykling. Kl. 19.15 vid NOK-stugan. Välkomna! Info: Mats Holm 070-586 56 82
 
Nu är det dags att betala medlemsavgiften för 2014!
 
För att tävla i cykel krävs en licens, man kan lösa engångslicens till vissa klasser men ska man tävla några gånger per säsong så är årslicens något som behövs. Genom licensen så är man försäkrad när man utövar sin idrott, man kan också ha en licens ...
 
Seniorgruppen, LVG-ungdom, MTB-ungdom samt motionsgruppen ombeds att skicka in ansökan/planering senast 15 april till This is a mailto link angående lån av buss säsongen 2014.
 
NCK har 5 st LVGcyklar och dessa hyrs ut till ungdomar i klubben som vill prova på LVG. Cykeln hyr du t.o.m 31 oktober 2014 för 1000 kr. Intresseanmälan ska lämnas till Mia senast 1 april. Gäller även vuxna men ungdomar har förtur.
 
All anmälan till tävlingar sker nu via IdrottOnLine. Klicka på "Tävlingsanmälan" ovanför så hittar du instruktioner hur man gör.
 
Nytt för i år är att alla seniorer betalar sin licens själva. Efter 5 genomförda tävlingar i tävlingsklass sanktionerade av SCF får du licensavgiften tillbaka från Norbergs CK. Dokumentera alla tävlingar du kört för redovisning när säsongen är slut, ...
 
Alla medlemmar i Norbergs CK erhåller 15 % rabatt (på ord. pris) på cyklar och alla cykeltillbehör i butiken och 25 % rabatt på Maxim Energybars (max 5 st/tillfälle) som är kanon att ha med sig på cykelturen.
 
Tack alla som var med! 3 000 kr till Barncancerfonden!

EngelbrektsRundan 20...

Var med och cykla lördagen den 17 maj i vackra Bergslagen, enbart som motion eller som en generalrepetition inför Vätternrundan.

EngelbrektsTuren

Anmälan är öppen!

Västmanlands Cup

Äntligen! Nu startar Västmanlands Cup igen! Första deltävlingen i Fagersta 7 maj! Välkomna!

Norbergs CK - Cykel
Kicki Wallin, Åsvägen 1
73835 Norberg
Telefon: 073-047 97 61
E-post: This is a mailto link

 

 www.tandvaardsgruppen.nu

 

www.kalaswear.se

 

www.westcom.se

 

Elsas_banner

Krylbo_banner

VVS_banner

ckab_banner

Nid_banner

 

AGROL