Hoppa till sidans innehåll

Norbergs CK - Cykel

Väder Norberg


Välkommen till Norbergs CK!

Egna nyheter

Intersport
Lördag den 25 oktober kl. 10.00-15.00 är det dags igen för en ny klubbdag för alla Norbergs CK´s medlemmar. Vi får 40% i hela butiken på ordinarie priser pga att Intersport fyller 2 år i Plushuset! Komihåg medlemskortet!
 
Årsmötet beslutade att införa en reseersättning/bensinkostnad för att stödja våra ungdomar som åkt på tävlingar 2014 i tävlingsklass 10-16 år sanktionerade av SCF.
 
Cycling in Mallorca
Nu är det dags att boka Mallorca 2015! Du hänger väl på?
 
Boka in lördag den 8 november 2014! Italiensk buffé kl. 18.00 på hotell Engelbrekt för alla sponsorer, markägare och alla funktionärer som var med och hjälpte till med EngelbrektsTuren.
 
Alla måndagar fr.o.m. den 22 september samlas vi på Torget i Norberg kl. 18.00 för MTB-motion i mörker.
 
Det finns gott om lagerkläder hemma hos Kicki! Kortbent och kortärmat finns på lager. Vuxenstorlekar samt barnstorlekar.
 
Suveränt kört Tommy! VM silver i Lillehammer 2014. Grattis!
 
För att tävla i cykel krävs en licens, man kan lösa engångslicens till vissa klasser men ska man tävla några gånger per säsong så är årslicens något som behövs. Genom licensen så är man försäkrad när man utövar sin idrott, man kan också ha en licens ...
 
Nu är det dags att betala medlemsavgiften för 2014!
 
All anmälan till tävlingar sker nu via IdrottOnLine. Klicka på "Tävlingsanmälan" ovanför så hittar du instruktioner hur man gör.
 
Seniorgruppen, LVG-ungdom, MTB-ungdom samt motionsgruppen ombeds att skicka in ansökan/planering senast 15 april till This is a mailto link angående lån av buss säsongen 2014.
 
Nytt för i år är att alla seniorer betalar sin licens själva. Efter 5 genomförda tävlingar i tävlingsklass sanktionerade av SCF får du licensavgiften tillbaka från Norbergs CK. Dokumentera alla tävlingar du kört för redovisning när säsongen är slut, ...
 
NCK har 5 st LVGcyklar och dessa hyrs ut till ungdomar i klubben som vill prova på LVG. Cykeln hyr du t.o.m 31 oktober 2014 för 1000 kr. Intresseanmälan ska lämnas till Mia senast 1 april. Gäller även vuxna men ungdomar har förtur.
 
Alla medlemmar i Norbergs CK erhåller 15 % rabatt (på ord. pris) på cyklar och alla cykeltillbehör i butiken och 25 % rabatt på Maxim Energybars (max 5 st/tillfälle) som är kanon att ha med sig på cykelturen.
 
Tack alla som var med! 3 000 kr till Barncancerfonden!

Nyheter från SF

EngelbrektsTuren

26 juli 2015 kör vi igen!
Anmälan öppnar 1 april.

Västmanlands Cup

Tack Eskilstuna CK för en suveränt arrangerad avslutning!
Presentkort från Sportson kommer att komma senare. 5 kr/poäng och dubbla poäng till tjejer.

EngelbrektsRundan 20...

16 maj 2015 är det dax igen! Välkommen!

Norbergs CK - Cykel
Kicki Wallin, Åsvägen 1
73835 Norberg
Telefon: 073-047 97 61
E-post: This is a mailto link

Vaccinera klubben

 

 www.tandvaardsgruppen.nu

 

www.kalaswear.se

 

www.westcom.se

 

Elsas_banner

Krylbo_banner

VVS_banner

ckab_banner

Nid_banner