Hoppa till sidans innehåll

Norbergs CK - Cykel

Väder Norberg


Välkommen till Norbergs CK!

Egna nyheter

pokalbig
Boka lördag den 20 september för årets viktigaste tävling! Två discipliner LVG och MTB. Barn, ungdom herrar och damer!
 
bike-maintenance
Klädbytartimmar i NOK-stugan på KM-dagen den 20 september kl. 13.00–15.00. Kom och sälj dina cykelkläder/grejer. Eller andra spännande saker...
 
Den 10-12 oktober tänkte vi åka till Kloten för att cykla, basta, bada badtunna, umgås och äta gott. Vi bor i 6-bäddsstugor. Priset för boendet är 300 kr/person. Anmälan sker till Camilla Sömskar 073-844 73 66 senast 12/9. Passar alla ladiesar!
 
Suveränt kört Tommy! VM silver i Lillehammer 2014. Grattis!
 
Lördag den 25 oktober kl. 10.00-15.00 är det dags igen för en ny klubbdag för alla Norbergs CK´s medlemmar. 30% i hela butiken på ordinarie priser. Komihåg medlemskortet!
 
Det finns gott om lagerkläder hemma hos Kicki! Kortbent och kortärmat finns på lager. Vuxenstorlekar samt barnstorlekar.
 
På onsdagar från den 20 augusti kl. 18.00 i Nordansjö är det dags för nya och gamla Bikeladies. MTB-teknikträning/balans basic för vuxna tjejer (Du behöver inte ha någon tidigare vana från MTB).
 
Nu är resultaten från EngelbrektsTuren ute! Du hittar dem under länken EngelbrektsTuren till vänster . Finns även bilder! OnLine-resultat hittar du längre ner i denna text.
 
Vi har ett par cykelskor, två nycklar och en cykeldator upphittade efter EngelbrektsTuren! Maila This is a mailto link om du saknar något av detta.
 
Tjejerna i vår nystartade "tjejgrupp" vill ha fler kompisar så du som är tjej och vill prova på att cykla i skogen kom till Nordansjö på tisdagar och torsdagar kl. 18.00-19.00.
 
För att tävla i cykel krävs en licens, man kan lösa engångslicens till vissa klasser men ska man tävla några gånger per säsong så är årslicens något som behövs. Genom licensen så är man försäkrad när man utövar sin idrott, man kan också ha en licens ...
 
Nu är det dags att betala medlemsavgiften för 2014!
 
Nu är det slut på lata dagar! Cykelträningen och cykelleken börjar! Tisdagen den 12 augusti kl. 18.00 träffas alla ungdomar som är födda fr.o.m. -05 i Nordansjö. Cykelleken (gula gruppen), blåa gruppen och gröna gruppen börjar på torsdag den 14 au...
 
På torsdagar from 10 april har vi MTB-motion för alla som är sugna på lite skogscykling. Kl. 19.15 vid NOK-stugan. Välkomna! Info: Mats Holm 070-586 56 82
 
All anmälan till tävlingar sker nu via IdrottOnLine. Klicka på "Tävlingsanmälan" ovanför så hittar du instruktioner hur man gör.

Västmanlands Cup

Tack Eskilstuna CK för en suveränt arrangerad avslutning!
Presentkort från Sportson kommer att komma senare. 5 kr/poäng och dubbla poäng till tjejer.

EngelbrektsTuren

Resultaten finns ute nu!
Tack alla!

EngelbrektsRundan 20...

16 maj 2015 är det dax igen! Välkommen!

Norbergs CK - Cykel
Kicki Wallin, Åsvägen 1
73835 Norberg
Telefon: 073-047 97 61
E-post: This is a mailto link

 

 www.tandvaardsgruppen.nu

 

www.kalaswear.se

 

www.westcom.se

 

Elsas_banner

Krylbo_banner

VVS_banner

ckab_banner

Nid_banner