Hoppa till sidans innehåll

Klubbinfo


Nacka Hockeyklubb har sitt ursprung i Nacka SK som bildades 1906. Klubben bytte namn till Nacka Hockeyklubb år 1980.  Vår långsiktiga vision är att skapa bra hockeyutbildning och utgöra en viktig plantskola för svensk hockey. Bärande för vår vision är att Nacka Hockey ska erbjuda en högkvalitativ utbildning på och av isen. 

 

Nacka Hockeyklubbs vision är att bli Sveriges bästa utbildningsplats för ishockeyspelare. Nacka Hockeyklubb erbjuder kvalitetsutbildning och möjlighet till nivåanpassad utbildning för både bredd och elit. Vi ståller höga krav på våra tränares hockeykunnande och utbildning. Vi vill att alla ledare ska vara förebilder för våra spelare och bistår med fortbildning för att stödja dem i sitt ledarskap. Vår målsättning är att alla barn och ungdomslag är representerade på alla spelarnivåer, med tyngdpunkt på medel och svår. Seniorlaget spelar så högt upp som föreningens ekonomi tillåter men som lägst division 1. Senior-verksamheten ska vara ung och präglas av utveckling.

  

Kvalitet. Vår ledstjärna är kvalitet i allt vi gör. Det innebär att varje spelare ska få utvecklas från sina förutsättningar. Våra tränare och ledare ska ges goda möjligheter till vidareutveckling genom utbildning och erfarenhetsutbyten och utbildningsverksamheten ska spegla bästa möjliga kunnande inom hockey. Verksamheten kvalitetssäkras löpande genom att medlemmarna ges tillfälle till utvärdering av den.

 

Våra spelare. Glädje, kämpavilja och omtanke. Vi vet att matcher vinner man med hjärtat. En Nackaspelare ger aldrig upp, visar högt engagemang på träningar och matcher. Omtanken om andra gör oss ödmjuka i framgång och stora i motgång. Vi visar alltid respekt för varandra, lagkamrater, ledare, domare, publik, motståndare och föräldrar. Att spela med hjärtat innebär att realisera sina drömmar, att utvecklas som idrottsman men framförallt som människa. 

  

Övergripande mål

  • Utveckla skickliga, självsäkra och kreativa spelare
  • Utbilda så att ishockey är roligt att träna och spela
  • Lära spelarna att uppträda sportsligt och respektera andra
  • Vara ett självklart val för barn och ungdomar som vill satsa på hockey
  • A-laget ska lägst vara ett ledande lag i division 1
  • AJ och BJ ska tillhöra landets bästa lag
  • Ekonomi i balans varje verksamhetsår

 

Uppdaterad: 2011-02-05 18:06
Skribent: Styrelsen

Ange alt-text här. In English 

 

 

ICA Kvantum Sickla


Reebok Jofa

 

Byggole

 

BooEnergi-Banner

 

Bjurfors

nll-logo_ett

45_clinton mätkonsult1

 

Nacka Värmdö Posten

 

ROTGRUPPEN

 

365hockey

 

 


Hockey Akademin

Postadress:
Nacka HK - Ishockey
Nacka Ishall, Griffelvägen 11
13140 Nacka

Kontakt:
Tel: +468716 76 44
E-post: This is a mailto link

Se all info