Hoppa till sidans innehåll

Vikbolandets JVF - Sportskytte

Kulstig i strålande solsken

Årets jaktstig samlade 93 starter och segrade i öppen klass gjorde Oscar Björsner, i damklass Aji Franzén och bästa junior blev Jonathan Nordqvist. Samtliga resultat redovisas under resultat.

Tack till alla deltagare och funktionärer!

Vildsvinsseminarium lockade 135 jägare och markägare

Jägareförbundet, LRF på Vikbolandet och Vlj anordnade ett vildsvinsseminarium i Häradshammars bygdegård. Christer Holmgren föreläste och David Pettersson viltansvarig på LRF kompetterade med markägarnas synpunkter på den ökande vildsvinsstammen på Vikbolandet.

En bra föreläsning som ökar kunskapen om var och hur jakt ska bedrivas på vildsvin. En ökad kunskap hos jägarna och markägarna underlättar dialogen och framtida samverkan.

 

VM bronsmedalj till Alfred Hellström vid Compak Sporting i Frankrike

Alfred tog en mycket meriterande bronsmedalj i juniorklassen vid VM och sköt 190 av 200 duvor. i seniorklassen sköt Jens Hellström 191 duvor och Jim Forsberg 190 duvor och placerade sig på en 24 respektive 28 plats. Övriga deltagande VLJ skyttar var Rickard Hellström, Mikael Forsberg, Viktor Forsberg och Jonathan Nordqvist.

 

Vildsvinsseminarium i Häradshammars bygdegård - i samverkan mellan Jägareförbundet, Vikbolandets lokala jaktvårdsförening och LRF Vikbolandet

Vildsvinsseminarium den 12 september klockan 1900 i Häradshammars bygdegård. Christer Holmgren från jägarsidan och David Pettersson viltansvarig på LRF Östergötland föreläser om hur markägare och jägare kan samverka för att förvalta den ökande vildsvinsstammen på Vikbolandet.

Vi bjuder på kaffe och smörgås!

Välkomna!

Jägareförbundet Norrköping    Vikbolandets lokala jaktvårdsförening  LRF

Egna nyheter

2017-03-24
KM i lerduveskytte 2017-03-25
 
2014-08-12
Resultaten från tävling i engelsk sporting i Uddevalla finns nu under "Resultat/Hagelskytte/Sporting"
 
2014-08-11
Hela resultatlistan finns nu under "Resultat/Hagelskytte/Sporting"

Postadress:
Vikbolandets Lokala JVF - Skyttesport
Lars Ståhl, Östermem 58
61029 Vikbolandet

Kontakt:
Tel: +46706185400 Lars Ståhl
E-post: This is a mailto link

Se all info