Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från DF


Statens stöd till idrottsrörelsen ligger kvar på samma nivå som 2010. Trots socialdemokratiska löften under valrörelsen om en höjning blev det ingen sådan när budgeten presenterades idag. Riksidrotts
 
Priset är på 10 000 kronor och tilldelas till en organisation, ett företag eller en enskild person som bidragit till att på ett positivt sätt utveckla jämställdheten i Eskilstuna kommun under året.
 

Inspirerande besök

(2014-10-08 13:28)
Den 7 oktober bjöd Assyriska FF in Pia Sundhage och Lillie Persson att tillsammans hålla i ett träningspass enbart för tjejer. Det blev ett mycket lyckat möte mellan förbundskaptenen och de drygt 200 unga tjejfotbollsspelarna.
 
Tisdagen den 7 oktober får Södertälje besök av förbundskapten Pia Sundhage och ass. förbundskapten Lillie Persson. Assyriska FF har bjudit in dem för att uppmärksamma tjejfotbollen i staden.
 
IdrottOnline meddelar att det tyvärr har vi problem med IdrottOnline appen i IOS 8.0.2.
 
Mitt i krysset sitter idrottsföreningarnas skolsatsning som blir extra tydlig under hälsoveckan. Sisu Idrottsutbildarna / Sörmlandsidrotten håller i trådarna kring projektet Rekryteringsåret 2014, som genomförs i samarbete med idrottsföreningar, skol
 
Eskilstuna-Kuriren delar ut priset Årets eldsjäl inom ridsporten i norra Sörmland på SörmlandsGalan den 25 oktober.
 
Drop-In support är ingen utbildning, det är ett erbjudande till dig som redan har kunskaper i IdrottOnline men behöver hjälp att komma vidare.
 
Vingåkers ryttarförening blev först i Sverige med att erövra den nya kvalitetsstämpeln.
 

Höstens kursutbud

(2014-09-03 13:26)
SISU Idrottsutbildarna bjuder in till en mängd olika utbildningar hösten 2014. Varmt välkommen!
 
Som en del i Eskilstunas utvecklingsarbete kring dopningsförebyggande insatser hålls en heldagsutbildning den 9 oktober.
 

Hallar klara för hösten

(2014-08-25 14:39)
Vi har fått klart med tre hallar till hösten där vi kan erbjuda Idrott åt Alla.
 
För sjätte året i rad anordnar IFK Nyköping tillsammans med Nyköpings Friidrott SN-Sportläger. Återigen har SISU Idrottsutbildarna sett till att lägret har utbildade och kompetenta ledare som ska ta hand om de cirka 220 barn som deltar på lägret.
 
Färre blodtester men fler urintester i Sverige Statistik från WADA visar att svensk antidoping gjorde färre blodtester under 2013 än grannländerna i Norden. Samtidigt visar samma statistik att Sverige gör åtskilligt fler urintester och att Sverige g
 

Idrott åt Alla - Augusti

(2014-08-05 11:32)
På lördag den 9:e augusti är Idrott åt Alla med på Parkfestivalen i Eskilstuna. Vi finns på plats på Hamngatan och inne i parken.
 
Ålberga GIF - Skidor
Dambroängen
61190 Ålberga
Telefon: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link