Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från DF


Lördag den 27 juni är det idrottsfestival i Torshälla.
 
Vi kan hjälpa er med ett litet startkitt för er sommaridrottsskola.
 
Under fallande skyar, till fanfar av vaktparaden, mitt under firandet av den svenska nationaldagen, fick Sörmlandsidrotten ta emot Eskilstunas demokratipris för projektet Idrott åt alla.
 
Björn Eriksson är ny ordförande i RF, Riksidrottsstyrelsen (RS) och SISU Förbundsstyrelsen (FS).Lars Liljegren valde att inte ställa upp för val och som ensam nominerad valdes Björn Eriksson av en enig stämma.
 
Idrotten i Eskilstuna levererade igen! Det var en stor uppslutning från ett flertal föreningar i paraden på Eskilstuna Springpride i helgen.
 
Resultatet från kundnöjdhetsenkäten kan ni läsa om här
 
Fredag och lördag 22-23 maj är det dags igen för Eskilstuna Springpride. En stor och viktig manifestation för att visa att diskriminering av HBTQ-personer inte är okej.
 
I går lämnade Sofia B Karlsson sin tjänst i AIK Fotboll. Karlsson, som drivit igång jämställdhetsprojektet "Fotboll för alla" i AIK:s regi, fick nog efter att ha utsatts för näthat och mordhot.
 
Sofia Kuylser har varit en uppskattad idrottsledare i Södertälje simsällskap i tolv år. Hon har alltid trivts som fisken i vattnet och därför sökte hon sig nyligen vidare till en tränarutbildning. Hon tror
 
Onsdagen den 4 februari bjuder Södertälje kommun i samarbete med SISU Idrottsutbildarna in till en gratis föreläsning om hur vi kan bemöta barn och ungdomar med speciella behov!
 
Fr.o.m. 2015 har Idrottslyftets anläggningsstöd fyra olika ansökningstillfällen.
 
Riksidrottsförbundet har tecknat ett avtal med Fortnox, leverantör av webbaserade affärssystem för mindre företag och organisationer, i syfte att förenkla administrationen för idrottsföreningarna.
 
Få mer tid över till det som är roligt genom att använda Swish. Från och med juni 2014 kan även föreningar och förbund använda sig av Swish.
 
Fotbollsprojektet Futebol dà força i Södertälje söker nya projektledare till sina verksamheter i Stockholm-Södertälje och i Östergötland.
 
Förlaget SISU Idrottsböcker är en del av idrottsrörelsen och har ett brett sortiment som vänder sig både till motionären och elitidrottaren. Här får du tips om material som producerats under det gångna året.
 
Ålberga GIF - Skidor
Dambroängen
61190 Ålberga
Telefon: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link