Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från DF


Eskilstuna-Kuriren delar ut priset Årets eldsjäl inom ridsporten i norra Sörmland på SörmlandsGalan den 25 oktober.
 
Drop-In support är ingen utbildning, det är ett erbjudande till dig som redan har kunskaper i IdrottOnline men behöver hjälp att komma vidare.
 
Vingåkers ryttarförening blev först i Sverige med att erövra den nya kvalitetsstämpeln.
 

Höstens kursutbud

(2014-09-03 13:26)
SISU Idrottsutbildarna bjuder in till en mängd olika utbildningar hösten 2014. Varmt välkommen!
 
Som en del i Eskilstunas utvecklingsarbete kring dopningsförebyggande insatser hålls en heldagsutbildning den 9 oktober.
 

Hallar klara för hösten

(2014-08-25 14:39)
Vi har fått klart med tre hallar till hösten där vi kan erbjuda Idrott åt Alla.
 
För sjätte året i rad anordnar IFK Nyköping tillsammans med Nyköpings Friidrott SN-Sportläger. Återigen har SISU Idrottsutbildarna sett till att lägret har utbildade och kompetenta ledare som ska ta hand om de cirka 220 barn som deltar på lägret.
 
Färre blodtester men fler urintester i Sverige Statistik från WADA visar att svensk antidoping gjorde färre blodtester under 2013 än grannländerna i Norden. Samtidigt visar samma statistik att Sverige gör åtskilligt fler urintester och att Sverige g
 

Idrott åt Alla - Augusti

(2014-08-05 11:32)
På lördag den 9:e augusti är Idrott åt Alla med på Parkfestivalen i Eskilstuna. Vi finns på plats på Hamngatan och inne i parken.
 
Ansökan för vårens aktiviteter 2014 ska vara inne senast den 25 augusti men det går bra att skicka in ansökan redan nu om den är klar.
 
I sommar erbjuder vi alla barn möjlighet att idrotta med oss på olika ställen runt om i Eskilstuna kommun. Lördagen den 2 augusti finns vi på plats vid Vilstabadet och vi hoppas på stor uppslutning.
 
Ökat samarbete och bättre kommunikation står på agendan i projektet Ledarskap i fokus, som Sörmlands Ridsportförbund har startat tillsammans med SISU Idrottsutbildarna Södermanland.
 
Nykvarns bågskytteklubb skickade in en Idrottslyftsansökan den 5 augusti 2012 och den 28 maj 2014 invigdes den nya utomhusbanan i Nykvarn.
 
Från den 1 juli till den 11 augusti kommer vi inte att hantera några idrottslyftsansökningar. Det går bra för föreningarna att lämna in ansökningar men det kommer inte att behandlas förrän efter semestrarna.
 
Genom projektet Framtidens Ledare, ett samvekansprojekt mellan Sörmlandsidrotten och Katrineholms och Vingåkers kommun, får 43 ungdomar ett sommarjobb inom idrotten under tre veckor som innefattar både ledaruppdrag och personlig utveckling
 
Ålberga GIF - Skidor
Dambroängen
61190 Ålberga
Telefon: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link