Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från DF


I oktober 2015 tog IFK Nyköpings herrlag kontakt med Solbacka flyktingförläggning med förhoppningen om att kunna finna några nya volleybollspelare och samtidigt göra en god insats för att integrera våra nysvenskar. De fick medel från Sörmlandsidro...
 
Måndagen den 25 april kl 18.00-21.00 håller Sörmlandsidrotten sina årsstämmor i Scenkonst Sörmland konsertsal.
 

SM-veckan till Eskilstuna?

(2016-01-25 14:03)
Eskilstuna har som många andra kommuner fått erbjudande att ansöka om SM-veckan 2018/2019. Ansökan ska vara inlämnad senast 15 mars 2016.
 
När en idrottsförening har betalat ut ersättning eller lämnat en förmån till en person, på sammanlagt 100 kronor eller mer för ett helt år, ska idrottsföreningen senast den 31 januari året därefter lämna kontrolluppgift till Skatteverket.
 
Alla gym i Nyköping utbildar sin personal i att upptäcka om någon som tränar använder dopning.
 
Utbildningen utförs som en del av Sörmlandsidrottens integrationsfrämjande arbete. Normal eller onormal? Svensk eller osvensk? Vem eller vad avgör det och vad får det för konsekvenser? Hur mycket påverkar våra fördomar och normer inom idrotten vil...
 
Nu är det dags att utvärdera och ta fram en ny handlingsplan för idrottspolitiken i Eskilstuna kommun. Representanter för idrottsföreningarna är inbjudna för att delta i arbetet och bidra med synpunkter om framtidens idrott. Senare i höst kommer...
 
Lördag den 27 juni är det idrottsfestival i Torshälla.
 
Vi kan hjälpa er med ett litet startkitt för er sommaridrottsskola.
 
Under fallande skyar, till fanfar av vaktparaden, mitt under firandet av den svenska nationaldagen, fick Sörmlandsidrotten ta emot Eskilstunas demokratipris för projektet Idrott åt alla.
 
Björn Eriksson är ny ordförande i RF, Riksidrottsstyrelsen (RS) och SISU Förbundsstyrelsen (FS).Lars Liljegren valde att inte ställa upp för val och som ensam nominerad valdes Björn Eriksson av en enig stämma.
 
Idrotten i Eskilstuna levererade igen! Det var en stor uppslutning från ett flertal föreningar i paraden på Eskilstuna Springpride i helgen.
 
Resultatet från kundnöjdhetsenkäten kan ni läsa om här
 
Fredag och lördag 22-23 maj är det dags igen för Eskilstuna Springpride. En stor och viktig manifestation för att visa att diskriminering av HBTQ-personer inte är okej.
 
I går lämnade Sofia B Karlsson sin tjänst i AIK Fotboll. Karlsson, som drivit igång jämställdhetsprojektet "Fotboll för alla" i AIK:s regi, fick nog efter att ha utsatts för näthat och mordhot.
 
Ålberga GIF - Skidor
Dambroängen
61190 Ålberga
Telefon: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link